MónTerrassa
Els Papis del Club Egara s’enduen el Campionat d’Espanya d’hoquei
  • CA

Els Patis del Club Egara s’han proclamat guanyadors del Campionat d’Espanya d’hoquei disputat aquest passat cap de setmana al poliesportiu de Nazaret, a València. Es tractava de la primera vegada que es realitzava aquesta competició, que també ha tingut categoria femenina i participació terrassenca.

Els papis de l’Egara van ser els milors dels cinc equips que van disputar aquesta competició estatal. Els terrassencs van sumar un total de quatre victòries en els quatre partits disputats, fent ple i quedant imbatuts. Això els va donar matemàticament el títol de campions. L’Egara es va imposar per 1 a 0 al València CH, per un 4 a 1 al Matadepera 88, un ajustat 3 a 2 al Pozuelo CG, i una golejada davant del Turia CH per 4 a 1.

L’equip de Mamis del Club Egara s’ha penjat el bronze al campionat d’Espanya | CE

Un bronze per a les mamis de l’Egara

En la categoria de dones, el Turia CH ha estat qui s’ha proclamat campió d’Espanya després d’imposar-se a la gran final al FC Barcelona per un ajustat 3 a 2. Per la seva banda, les mamis del Club Egara van aconseguir endur-se la medalla de bronze després d’imposar-se en la lluita pel tercer lloc davant del Matadepera.

La competició ha tingut lloc els mateixos dies i a la mateixa localitat valenciana, i també era la primera vegada que se celebrava. En aquesta categoria femenina hi han participat un total de 12 equips.

El Turia s’ha penjat la medalla d’or després d’una èpica remuntada davant les blaugranes. Havien començat perdent per 0 a 2 però un doblet de Sonia Mayor Martínez equilibrava l’electrònic. I un gol de María José Utrera confirmava la remuntada i els donava el triomf i el títol. Des de l’entitat es mostren molt satisfets ja que només tenen dos anys de vida, i l’equip de mamis s’ha format només fa sis mesos.

Equip de Papis i Mamis del Club Egara en el campionat d’Espanya d’hoquei | CE

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa