MónTerrassa
Els juvenils del CD Terrassa Hockey tornen carregats de medalles
  • CA

Bon cap de setmana per al CD Terrassa Hockey, especialment per als seus equips juvenils que van tornar a casa amb el sarró de medalles ben ple. Destaquen especialment els dos podis aconseguits en el Campionat de Catalunya d’hockey sala dels dos conjunts femenins, en la categoria de Segona. L’equip sota el nom de CD Terrassa Hockey va aconseguir la victòria i aixecar la copa, mentre que l’AD Rimas va finalitzar en tercera posició, i va penjar-se la medalla de bronze. En l’apartat masculí, l’equip vencedor de la 2a Categoria ha estat el Junior de Sant Cugat.

El juvenil masculí del CD Terrassa va penjar-se el bronze en el Campionat de Catalunya | Jordi Miró

Bronze, per al masculí

Per la seva banda, el Juvenil Masculí del CD Terrassa Hockey, entrenat per Jordi Fitó i Oriol Bach, va finalitzar el Campionat de Catalunya en tercera posició. La medalla de bronze se la van penjar dissabte 4 de juny després de guanyar al RC Polo per un contundent 1 a 4. L’equip continuarà entrenant per preparar el Campionat d’Espanya, que es disputarà a finals de juny a les instal·lacions del club barceloní RC Polo. La medalla d’or va ser per al Junior, que es va imposar a la gran final a l’Atlètic Terrassa, per un ajustat 3 a 4.

En l’apartat femení del Campionat de Catalunya, l’equip vencedor va ser també el Junior, que es va imposar a la final al Club Egara per 2 gols a 1. En aquesta competició no hi va haver sort per cap equip egarenc, ja que l’Atlètic Terrassa va caure en la fase eliminatòria davant del mateix equip de Sant Cugat.

El juvenil masculí del CD Terrassa Hockey encara té opcions de sumar un nou títol. Aquest cap de setmana, tindrà lloc la fase sectorial del LX Campionat d’Espanya juvenil masculí herba, on se les haurà primer amb el Sant Vicente, i diumenge amb el Sardinero, en el que es la primera fase eliminatòria de la competició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa