MónTerrassa
L’infantil del Club Egara, campió d’Espanya d’hoquei sala
  • CA

El Club Egara s’ha proclamat Campió d’Espanya infantil d’hoquei sala. Ho ha fet gràcies a derrotar a la gran final a l’Atlètic Terrassa, per un resultat de 2 gols a 5. La competició va tenir lloc de dijous a diumenge al a localitat de Burriana.

A les semifinals, els ratllats s’havien imposat al Junior per 7 a 2 mentre que els de Can Salas també s’havien desfet del RS Tenis amb contundència, per 7 a 5. A més, en la fase classificatòria, l’Egara no havia concedit ni un sol punt, i menys amb RS Tenis, la resta de matx se’ls va endur per golejada. Per la seva banda, els groc i negres només havien concedit un empat davant del Junior, en un partit molt emocionant que va acabar 7 a 7.

La gran final va tenir d’entrada un color blanc-i-blau. I és que els del Pla del Bonaire van avançar-se amb tres gols d’avantatge. Tanmateix, els de Can Salas no van abaixar els braços, i van retallar distàncies deixant el marcador a la mínima, 3 a 2. Però Eric Borràs, el jugador més destacat de la competició, no va perdonar i va endossar el seu tercer gol del partit. Alex Carrera li va donar continuïtat posant el 5 a 2 que va acabar de sentenciar el partit i el trofeu per a les vitrines dels ratllats.

Pel que fa a la medalla de bronze, va anar a parar a mans del RS Tenis que es va imposar en un espectacular partit al Junior. Fins a la tanda de shoot outs (3 a 2) no es va decidir qui clouria el podi, després d’un intens empat a 4. El partit va tenir com a gran protagonista a Felix Cagigas, ja que va ser l’autor dels quatre gols marcats per als càntabres, i va ser fonamental per forçar la tanda de penals, que va acabar decantant-se per als de Santander.

El torneig també va tenir els seus premis individuals que van recaure en:

  • MILLOR JUGADOR: Eric Borràs (Club Egara)
  • MÀXIM GOLEJADOR: Eric Borràs (Club Egara)
  • MILLOR PORTER: Martín Palazuelos (RS Tenis)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa