MónTerrassa
Èxit del Mundial d’hoquei a Terrassa
  • CA

Diumenge va concloure la Copa del Món Femenina d’Hoquei Terrassa 2022 que es va jugar a l’Estadi Olímpic de Terrassa entre l’1 i el 17 de juliol. Aquest matí, Miguel Ángel Moreno, president del Comitè Organitzador, Berta Bonastre, directora de la Copa del Món, i David Serrahima, representant de la RFEH han fet un balanç molt positiu de l’organització i la celebració d’aquesta competició a Terrassa on han anat a l’Estadi 36.729 aficionats a veure els
partits.

L’autèntica capital de l’hoquei mundial

Miguel Ángel Moreno, president del Comitè i organitzador, ha remarcat que “el Mundial s’ha disputat amb èxit a Terrassa, convertint la ciutat en l’autèntica capital de l’hoquei mundial”. El regidor d’esports ha destacat que la Copa del Món “ha contribuït a visibilitzar i posar en valor l’esport femení. Terrassa, com a ciutat feminista fa temps que treballa per consolidar, potenciar i difondre l’esport femení i, sense cap mena de dubte, en el Mundial, el gran nivell i l’enorme espectacle que ens han ofert les jugadores durant el torneig” contribueixen en aquesta tasca.

Berta Bonastre, directora de la Copa del Món, ha recordat que “la promoció de l’hoquei entre la joventut” era un dels objectius que s’ha aconseguit amb “l’assistència massiva que venien a l’estadi amb la seva samarreta del Club”. Durant el Mundial es van celebrar tot d’esdeveniments paral·lels relacionats amb l’hoquei, que han “portat a més de 2.500 jugadors i jugadores de totes les edats” que també han gaudit dels partits de la Copa del Món. A part de felicitar i agrair a institucions, organitzadors, voluntaris, jugadors i aficionats, l’exjugadora de les ‘Red Stick’, ha emfatitzat que “en aquesta Copa del Món ha guanyat l’hoquei, però també Terrassa en gestionar un torneig d’aquestes dimensions que ens pot motivar ha organitzat altres esdeveniments com aquests”.

Els esforços que no es veuen com el del “Terrassa FC i el Club Natació Terrassa

Per acabar, David Serrahima, representant de la RFEH responsable de la Copa del Món, ha recordat els esforços que no es veuen com el del “Terrassa FC i el Club Natació Terrassa que ens han cedit les instal·lacions”. L’equip de futbol ha estat tota la temporada fora del seu Estadi i no podrà tornar fins a finals d’any, amb la temporada començada. Les instal·lacions del CN Terrassa es van habilitar per acollir a les seleccions nacionals, a la premsa i els voluntaris durant tota la competició. També ha volgut agrair a les persones que van tenir la idea fa quatre anys de portar el Mundial a Terrassa.

Tots ha parlat dels beneficis per Terrassa. Miguel Ángel Moreno ha recordat totes les reformes fetes i que es queden a la ciutat: reforma de l’Olímpic, gespa nova per jugar a futbol, canvi de gespa de l’Estadi Martí Colomer, nova zona verda a l’Avinguda Abat Marcet, la renovació de l’aparcament al carrer dels Voluntaris, més del mural al gol nord Estadi. David Serrahima també ha manifestat la necessitat que la “relació entre l’Ajuntament i la Federació Espanyola tingui més recorregut i que siguin capaços de portar més esdeveniments a Terrassa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa