MónTerrassa
L’Estadi Martí Colomer es renova per acollir competicions de nivell estatal
  • CA

L’estadi Municipal d’Hoquei Martí Colomer vol tornar a ser escenari gloriós de competicions de nivell estatal. Per fer-ho possible, Ajuntament de Terrassa i la Real Federació Espanyola d’Hockey han signat un conveni de col·laboració en el qual es contemplen diverses actuacions, les més importants, focalitzades en aquesta instal·lació.

Amb el vistiplau dels clubs de la ciutat -Atlètic Terrassa, Club Egara, CD Terrassa i Línia 22 HC-, l’acord aposta per “generar un llegat positiu per a la ciutat i per a l’hoquei en general”, després de la finalització amb gran èxit de la Copa del Món. L’organització de la competició internacional ha estat molt positiva i per això es considera necessari continuar creixent al municipi.

En el document es recullen tot un seguit d’actuacions que començaran aquest mateix 2022 i que s’allargaran fins al 2030, i que no només contemplen la renovació de les instal·lacions sinó també l’aposta per la promoció de l’hoquei i dels seus valors entre la ciutadania, especialment, entre els més joves.

Nova gespa i adequació de les zones comunes

Un dels aspectes destacats que s’inclou en el conveni és la remodelació, prevista en dues fases, de l’Estadi Municipal d’Hoquei Martí Colomer. La seva actualització permetrà, amb la col·laboració del club terrassenc Línia 22, la celebració de competicions de primer nivell nacional i internacional a les instal·lacions. A més, es preveu, entre d’altres, la substitució de la gespa per la utilitzada a l’Estadi Olímpic durant la Copa del Món, la instal·lació i adequació d’equipaments i la remodelació de zones comuns.

Amb l’actualització de l’Estadi Municipal d’Hoquei Martí Colomer, la Federació Espanyola es compromet a celebrar anualment, com a mínim, un gran esdeveniment estatal d’hoquei, convertint l’estadi en una referència de l’hoquei espanyol. Una possibilitat podria ser la Final Four de la Divisió d’Honor 22/23, si les millores de l’estadi estan finalitzades.

En paral·lel, l’Ajuntament es compromet a destinar recursos per millorar les instal·lacions per a la pràctica de l’hoquei a la ciutat, així com incentivar la implicació dels clubs en l’organització de grans esdeveniments esportius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa