MónTerrassa
Espectacular vídeo de l’Estadi Olímpic per buscar el pas a semifinals
  • CA

La Real Federació Espanyola d’Hoquei (RFEH) ha realitzat un espectacular vídeo de l’Estadi Olímpic de Terrassa de cara al partit de quarts de finals de la Copa del Món femenina d’hoquei 2022 que es jugarà aquest dimecres 13 de juliol. La selecció espanyola s’enfrontarà contra la selecció australiana per guanyar-se el pas a les semifinals del Mundial.

La RFEH ha publicat el vídeo a les seves xarxes socials, que porta per títol “És el nostre moment”. “Tenim un dels estadis d’hoquei més bonics del món i un dels partits més espectaculars possibles“, han escrit, afegint que “només faltes tu”.

El vídeo comença a l’interior de les intal·lacions de l’Estadi Olímpic de Terrassa i viatja fins a l’exterior. Des de l’aire, es mostren les grades, el camp, i fins i tot la mateixa copa que només un equip aconseguirà aixecar a la final del proper 17 de juliol. En general, es pot veure per complet la remodelació de l’Estadi per a aquesta ocasió.

Un pas a quarts ‘in extremis’

La selecció espanyola va aconseguir passar a quarts de final gràcies a un gol ‘in extremis’ als últims minuts del partit contra l’Índia. Un gol de la terrassenca Marta Segú va donar el passi a la següent fase de ‘knock-out’, on les Red Sticks d’enfrontaran a Austràlia.

Austràlia ha guanyat tots els partits

L’enfrontament tindrà lloc demà dimecres 13 de juliol a dos quarts de deu de la nit (a les 21:30h). Les espanyoles han guanyat tots els seus partits menys el matx contra Argentina, on van perdre per 1 a 4. Per la seva banda, les australianes han guanyes tots els enfrontaments d’aquest Mundial. Una estona abans, a les set en punt de la tarda, es jugarà el partit de quarts de finals d’Argentina contra Anglaterra.

Però els primers a jugar els quarts de final són Nova Zelanda i Alemanya, avui dimarts 12 de juliol a l’Estadi Wagener d’Amstelveen. També juguen els Països Baixos, un dels amfitrions de la competició, contra les ‘Panteres Vermelles’, Bèlgica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa