MónTerrassa
L’Egara venç el CD Terrassa en el primer derbi de la Lliga MGS
  • CA

El Club Egara va vèncer el CD Terrassa Hockey en el primer derbi de la Lliga MGS. La màxima competició estatal va veure en la primera jornada com s’enfrontaven dos dels tres equips de la nostra ciutat. Van ser els ratllats qui es van acabar imposant, en un partit que va tenir lloc a les instal·lacions de Les Pedritxes. El resultat va ser de 2 a 4.

Van ser els de Ramon Sala qui van iniciar el partit amb un doble avantatge amb gols de Marc Recasens i Alex Broto. Així s’arribava a la mitja part. Però a la represa, els de Carlos García Cuenca no es rendien i van aconseguir igualar el marcador gràcies a l’encert d’Eduard de Ignacio-Simó i Enric Miralles. Ja els darrers minuts, Recasens s’encarregava de materialitzar dos penals i donava així els tres punts al caseller blanc-i-blau.

Homenatge a 4 exjugadors vermells

El passat diumenge 18 de setembre abans del partit de Divisió d’Honor entre el CD Terrassa Hockey i el Club Egara, es va fer un reconeixement als exjugadors Marc Bretones, Oriol Garreta, Francesc Roset i Sergi Bosque per la seva trajectòria esportiva. Tots quatre van formar part, durant molts anys, del primer equip masculí del club matadeperenc. L’entrega de les plaques de reconeixement es va fer amb presència dels seus companys d’equip i membres de la junta directiva, que van ser els encarregats d’entregar els obsequis.

L’Atlètic cau amb el Polo

Per la seva banda, l’Atlètic Terrassa va començar amb mal peu l’estrena lliguera. Va caure per 2 a 4 davant del RC Polo, en un partit a Can Salas. La reedició de l’última final de Lliga no va decebre i va oferir bon joc i molts gols. Els vigents campions prenien avantatge a l’electrònic gràcies a Pol Fité. Tanmateix, Marc Miralles s’encarregava de tornar l’igualtat. Al minut després, era el mateix Fité qui tornava a veure porteria, i quan semblava que els de Xero Gasol marxarien amb la victòria als vestidors, Guillermo Fortuño posava l’empat a 2 al marcador del Josep Marquès. Ja a la represa, els de Katie Alien van ser més forts i van tenir més sort. Un gol d’Àlex Renyé, i un de Jaime Ibrán, van donar els tres punts als barcelonins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa