L’Atlètic Terrassa es penja el bronze a la Copa de la Reina

L’Atlètic Terrassa s’ha penjat la medalla de bronze en la Copa de la Reina d’hoquei herba. En la lluita per la tercera posició, els de Can Salas es van imposar a la Real Societat per un clar 2 a 0, gràcies als gols de Julia Gomes i Marta Dorda. Després de la medalla de plata aconseguida l’any 2008, quinze anys després, les terrassenques tornen a aconseguir una històrica medalla copera. La medalla d’or va ser per al RC Polo que es va imposar a la final davant del Club de Campo, amfitrió.

El partit es va celebrar el camp 2 i va començar amb una gran oportunitat del conjunt basc gràcies a un xut creuat de Jone Antoñana. Intercanvi de cops a banda i banda fins que al segon quart, Jordi Carrera movia peces i reajustava el plantejament inicial. Això es va traduir amb més possessió de pilota per a les egarenques, amb un control total que va desesperar a les donostiarres. El primer gol va arribar abans del descans, gràcies a un penal córner executat a la perfecció per Julia Gomes. Va poder ampliar l’avantatge Mercè Segura però la seva rematada va sortir desviada.

En el darrer parcial, la Real va tenir l’empat després d’un llançament directe que es va estavellar novament contra la portera Clara Pérez, amb una doble paradassa. El conjunt txuri urdin va tenir un penal córner del qual no va saber-ne treure profit. Sobre el final, Marta Dorda va sentenciar el partit per a les grogues.