MónTerrassa
L’Atlètic Terrassa de DHF es reforça amb tres noves jugadores

L’Atlètic ha incorporat tres noves jugadores a l’equip de Divisió d’Honor. Aquest diumenge 12 de març, torna les Lliga Iberdrola de Divisió d’Honor femení, i per fer-ho amb plenes garanties, les de Can Salas afrontaran aquesta segona volta amb el reforç de tres incorporacions. El club ha anunciat aquest divendres, 10 de març, el fitxatge de la migcampista argentina Giselle Juárez, més coneguda en el camp com la ”Yiyo”, la davantera neerlandesa Steerre Deetman i la defensora terrassenca Hanna Badia, internacional sub-21 amb Espanya.

Les tres jugadores debutaran a casa aquest diumenge a les 12 hores al camp Josep Marqués davant la Real Sociedad. Actualment, les groguenques es troben situades en setena posició amb tretze punts i necessiten una victòria si no volen quedar despenjades els equips de dalt i haver d’estar pendent de la zona de descens. Per la seva banda, la Real Sociedad es troba sisena amb 16. Així que un triomf aquesta jornada seria clau.

Qui són els 3 fitxatges de l’Atlètic

Juárez, de 31 anys, va formar part de ‘’Las Leonas’’ a la Selecció Femenina d’Argentina fins a 2018, participant en el procés júnior sub 21, Jocs ODESUR, Pro Leauge i Mundial. La Yiyo és una interior ofensiva que va participar a la lliga espanyola, amb l’equip canari, Unión Deportiva Taburiente, actual líder a la Lliga Iberdrola de Hockey.

Deetman, de 26 anys va jugar per l’Hockey Club Amsterdam i al Pinoké a Holanda i també va jugar la lliga amb l’Atlètic fa tres anys. Va interrompre la seva carrera perquè va ser mare i ha patit una lesió a l’esquena però ens comenta: ”vaig aturar la meva carrera esportiva amb l’arribada de la meva filla, però ara torno al terreny de joc amb moltes ganes. L’Atlètic és el club que em té el cor robat!”.

I, finalment, Hanna Badia, de 21 anys, torna a casa després de l’estada d’Erasmus a Irlanda. Badia reforçarà la defensa de l’equip per cobrir la plaça de Tayla White.

Hanna Badia torna a l’Atlètic Terrassa després d’un any fora | ATHC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa