MónTerrassa
El “Harley-Davidson Experience Tour” fa parada a Terrassa
  • CA

Els amants de les motocicletes Harley-Davidson tenen una cita aquest cap de setmana a Terrassa amb el Harley-Davidson Experience Tour. La gira de les motocicletes americanes arriba a la nostra ciutat del 22 al 24 d’octubre al CD Terrassa Hockey (Ctra. Terrassa a Talamanca, Km 5.6), amb l’objectiu que tots aquells amants de la motocicletes puguin provar i fer una volta amb les últimes novetats de la companyia. Organitzada pels concessionaris Harley-Davidson Barcelona i Espai Harley-Davidson Bcn, la gira ofereix als usuaris la possibilitat de pujar-se a la nova Sportster™ S i l’exclusiva Pan America -juntament amb altres models d’aquest any 2021-, i fer una volta amb elles.

Tal i com Harley-Davidson ha anunciat en un comunicat, “fins el 24 d’octubre, tots aquelles que ho desitgin podran sentir la increïble sensació que desprèn la nova Sportster™ S, amb un pilotatge agressiu, però amb l’agilitat i el comportament d’un motocicleta esportiva. També podran disfrutar de l’emocionant conducció de la nova adventure touring de la marca”.

La Sportster™ S encapçala el primer capítol d’un llibre completament nou de la saga Sportster, afirmen des de la companyia. El seu motor V-Twin Revolution® Max 1250T de 122 CV ofereix una potència i un rendiment extraordinari per disfrutar de cada corba. Per altra banda, la Pan America és la primera motocicleta de adventure touring de la firma americana. Equipada amb el nou motor Revolution™ Max 1250, és una eina multiús de dues rodes fabricada per durar, dissenyada per explorar i preparada per la més pura aventura.

La parada a Terrassa posa el punt i final a la gira. El Harley-Davidson Experience Tour ha fet parada a més de 10 ciutats de la península per arribar a cada racó i que tothom pogués provar les seves noves motocicletes, i ara, finalitza el seu recorregut a Terrassa. Els punts que ha recorregut son València, Tarragona, Vielha -Rodibook-, Chaves -Lés a Lés-, Cantabria, Lisboa, Manresa -Rider 1000-, Sevilla, Màlaga, Alacant, Madrid, i ara, l’última parada, Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa