Golejada del Terrassa FC per seguir pressionant el líder
Kilian i Arranz celebrant el primer gol del Terrassa
Kilian i Arranz celebrant el primer gol del Terrassa | Juanma Medina

El Terrassa FC ha visita aquest diumenge al matí el camp del Figueres en un nou partit del grup 5 de Tercera Divisió. El conjunt entrenat per Xevi Molist no ha patit (0 a 3) i s’ha endut els tres punts, molt necessaris per seguir trepitjant els talons al líder, L’Hospitalet. Els egarencs no han fet un gran partit però han tingut una gran eficiència al davant. Amb aquesta victòria ja són set partits consecutius sense perdre.

Ha començat prou bé el partit per als egarencs. I és que la primera aproximació a l’àrea dels empordanesos ha acabat amb gol. Al minut 9, Kilian ha fet una bona jugada per banda esquerra. La seva centrada al segon pal ha trobat, lliure de marcatge, Sergi Arranz que, com és habitual en ell, no ha perdonat i ha pujat el 0 a 1 al marcador. Dos minuts més tard, el mateix davanter ha demanat unes possibles mans dins de l’àrea d’un jugador local, que l’àrbitre no ha considerat.

El Figueres ha reaccionat i n’ha disposat una de bona al minut 17. En una jugada similar al gol terrassista, Tarrenchs -el jugador més desequilibrant de la primera part- des de banda dreta l’ha posat on tocava i la pilota s’ha passejat amb molt perill, però per sort s’ha refusat a córner. Els de Vilatenim han tingut una altra ocasió en una bona passada enrere de Pol Blay però la pilota dividida ha mort a mans d’Ortega. A la mitja hora de partit, el Killer del Terrassa hauria pogut ampliar l’avantatge però el seu xut, en una magnífica posició, ha sortit per sobre del travesser. En els darrers minuts de la primera part, els egarencs ho han passat malament davant de les arribades dels figuerencs.

La segona part ha començat sense estridències. Fins al minut 52, Jaume no ha animat l’afició desplaçada a Figueres. Ha estat amb un xut potent des de l’interior de l’àrea, després d’una passada d’Àlex Fernández. El porter Aitor Embela ha fet una molt bona intervenció desviant la pilota a córner. La rèplica ha vingut de les botes de Pepu Soler, que no ha sabut aprofitar una errada d’Àlex. Els vint minuts següents han estat avorridots, amb moltes imprecisions per part del conjunt terrassista.

Amb el partit ben obert, el Terrassa ha desconnectat i el Figueres ho ha intentat amb accions de Pepu i Tarrenchs. Lucaz Viña i Arranz han tingut un parell d’ocasions però el segon no arribava. Fins que al minut 76, un regal del porter empordanès ha estat aprofitat per Kevin, que li ha cedit l’esfèrica a Arranz i cap dins. Mala fortuna per al jugador local Treviño que ha debutat al minut 74 però que al 83 s’ha hagut de retirar per una lesió al genoll després d’una topada amb un contrari. Això ha fet que el Figueres acabés el partit amb deu homes perquè ja havia fet els tres canvis.

Fruit de la superioritat i amb un Figueres ja rendit, ha arribat el gol d’Alex Poves. El davanter egarenc ha rebut una passada de Kevin a l’interior de l’àrea i ha engaltat un xut creuat lluny de l’abast del porter. Ha estat una bona reentré per al terrassista que tornava a l’equip després d’una greu lesió de genoll.

UE FiGUERES: Aitor Embela, Pol Tarrenchs, Joel Arumí, Gallo, Uri Ayala, Pepu Soler, Ivan Vidal, Marc Gerlmà, Pol Blay (Carlos Treviño 74′), Modest Notario (Bora Barry 62′) i Oriol Pujadas (Enzo Sarmiento, 62′)

TERRASSA FC: Ortega, Pelegrín, Carlos, Lucas Viña, Eric Ruiz, Galeano, Coro (Kevin, 70′), Àlex Fernández, Julian, Arranz (Poves, 83′), Jaume (Yayá, 63′)