MónTerrassa
El gol no apareix a un derbi amb més lluita que joc
  • CA
CP San Cristóbal-Terrassa FC
CP San Cristóbal-Terrassa FC | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

El derbi entre San Cristóbal i Terrassa FC al Municipal de Ca n’Anglada ha acabat amb empat a zero en el marcador, en un partit amb poques accions de gol i amb més lluita que no pas joc. A la primera meitat, els visitants han mostrat una millor cara i, a la segona, han estat els locals els més incisius. Tot i això, el gol no ha aparegut i el resultat final es pot considerar com a just.

En els primers instants del derbi, la pilota no ha tingut amo i els dos conjunts han buscat la porteria contrària però sense poder fabricar bones opcions per marcar. En el minut 6 ha arribat la primera rematada a porteria, en un córner pels locals que Adrien ha tocat amb el cap, però Ortega, el porter visitant, ha aturat sense cap mena de dificultat. El Terrassa FC ha contestat dos minuts més tard, en un llançament de falta molt centrat per part d’Àlex Fernández, que el porter dels parroquials, Carles Segura, ha controlat, tampoc sense gaires complicacions.

El matx ha mantingut aquesta tònica, intensitat en les accions però poca arribada. En el minut 17, Josu ha estat a punt de trencar aquest guió per part dels visitants, amb un potent xut des de fora de l’àrea que Carles Segura, molt atent, ha desviat a córner. El Terrassa FC, amb el pas dels minuts, ha agafat el comandament del partit i, ben dirigit per Àlex Fernández, el seu jugador més actiu en tasques de construcció de joc, ha buscat la porteria d’un San Cristóbal en el que prevalia la contenció, si bé no ha renunciat a sorprendre al contraatac.

El derbi ha superat la mitja hora sense gaires accions a destacar. En el minut 34, i després d’una bona combinació amb Josu, Salva ha centrat amb molta intenció dins de l’àrea petita, però, afortunadament pels parroquials, Arranz no ha pogut connectar la rematada i la pilota s’ha perdut per la línia de fons. La primera meitat ha finalitzat amb un ensurt, després d’una topada de Tom amb el seu porter, Carles Segura. Per sort, el davanter del San Cristóbal no ha sofert cap lesió i ha pogut continuar sobre el terreny de joc.

A la represa, i en els primers 15 minuts de joc, cap dels dos equips ha pogut imposar el seu domini. Moltes pilotes en llarg que no duien a enlloc, barrejades amb poca precisió l’elaboració de jugades d’atac, excés pel que fa al joc aeri, i nul·les oportunitats per estrenar el marcador. Algun córner per banda i els posteriors intents, han estat les accions més remarcables, però no han suposat cap variació en el resultat. En el minut 19, ho ha provat Josu per part del Terrassa FC de lluny, però la pilota ha sortit desviada.

Dos minuts més tard, Adrien ha executat una falta perillosa, però el porter visitant, Ortega, ha resolt la situació sense cap mena de problema. Després, i en una jugada de fora de banda, Óscar Sierra ha engaltat un xut que també s’ha perdut per la línia de fons. A la mitja hora de joc d’aquest període, el San Cristóbal ha provocat quatre córners consecutius, amb opcions per Mario Cantí en un d’ells i un altre que Ortega ha salvat el llançament directe de Chechu. En aquesta acció, el porter dels visitants s’ha lesionat i ha hagut de ser substituït per Xavi Betran.

En els últims minuts, els dos conjunts han cremat les seves darreres opcions sense molt encert. En el minut 45, Óscar Sierra ha centrat per Roger Escamilla, que ha rematat de cap, però Xavi Betran ha aturat la pilota sense problemes. Al temps afegit, el San Cristóbal ha pressionat un Terrassa FC que s’ha defensat amb cura. Adrien, amb un xut de lluny que ha sortit fora, a prop del pal, ha tancat la ronda d’ocasions i el derbi ha finalitzat com havia començat, amb empat a zero en el marcador.

CP SAN CRISTÓBAL: Carles Segura, Óscar Sierra, Ricki, Cristian, Mario Domingo, Adrien, Tino Mendoza, Chechu (Roger Escamilla, 79’), Tom, Mario Cantí i Obispo (Abde, 89’).

TERRASSA FC: Ortega (Xavi Betran, 85’), Salva, Pelegrín, Mico, Castillo, Lucas Viña, Galeano (Adri Lledó, 90’), Àlex Fernández, Jaume Pascual (Agudo, 69’), Josu i Arranz (Albert López, 85’).

Àrbitre: Rubén Mancera Antón (Comitè del Maresme). Ha amonestat amb targeta groga als locals Tino Mendoza i al tècnic Oliver Ballabriga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa