MónTerrassa
El Gimnàstic Terrassa, campiones de Catalunya de Clubs
  • CA
Gimnàstic Terrassa
Gimnàstic Terrassa | cedida

!--akiadsense-->

El Gimnàstic Terrassa s’ha proclamat aquest cap de setmana campió de Catalunya de Clubs 2019 de Gimnàstica Artística Femenina en el campionat celebrat a la ciutat de Salt. És el primer cop que el club aconsegueix aquest campionat absolut per equips, tot i els nombrosos èxits aconseguits els darrers anys.

L’equip integrat per Claudia Villalba, Clara Navarro, Laura Gamell, Mariona Fu Sacristán i Iris Espigares ha completat una magnífica actuació, en la qual han aconseguit 186,350 punts, superant el Salt Gimnàstic que competia a casa (segones classificades) i La Salle Gràcia (terceres). Aquest és un format de competició en que competeixen 5 gimnastes per aparell i es computen les 4 millors notes. La regularitat aconseguida per tot l’equip ha permès que alguna errada individual hagi estat compensada per l’execució de les seves companyes. Bona prova d’això és que Claudia Villalba ha aconseguit la millor puntuació en els aparells de salt i terra, Laura Gamell la millor en barra i la segona en assimètriques, i Clara Navarro la segona millor en terra i la tercera en assimètriques. Aquesta regularitat juntament amb la gran competició d’Iris Espigares i Mariona Fu Sacristán han possibilitat el triomf final.

En nivells de Via Olímpica 1 a 4, el Gimnàstic Terrassa ha participat amb un equip format per Lucia González, Lucia López, Noa Granados i Laura Garcia, que han finalitzat en la setena posició. Mentre que en nivells de base, el club ha estat representat per Sandra Espigares, Maria Megarejo, Laia Xinyué Marles i Laura Banús, les quals han finalitzat en la desena posició.

El títol aconseguit és una injecció important per a l’equip, que el proper cap de setmana enceta la seva participació en la primera divisió de la Liga Iberdrola a la mateixa ciutat de Salt, i en la qual espera refermar la seva permanència en l’elit, i aspirar a millorar els resultats de temporades anteriors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa