MónTerrassa
Gascón i Marín tornen a casa per l’ajornament del Campionat del Món a Mèxic
  • CA

Els nedadors del CN Terrassa Sarai Gascón i José Antonio Marí, juntament amb el tècnic Miguel Vázquez, tornaran avui a Catalunya després que el Comitè Paralímpic Internacional (IPC) hagi decidit ajornar el Campionat del Món de Natació Adaptada que s’havia de celebrar a Ciutat de Mèxic entre el 30 de setembre i el 6 d’octubre amb motiu del fort terratrèmol que va patir dimarts la capital mexicana. Gascón, Marí i Vázquez van viatjar dilluns a la seu del campionat per tal d’afrontar un procés d’adaptació abans d’iniciar la competició. El sisme, d’una magnitud de 7,1 a l’escala de Richter, ha comportat que l’organització s’hagi decantat per l’ajornament, els obligarà a tornar a casa abans d’hora.

En un comunicat, l’IPC explica que la decisió ha estat presa després de dur-se a terme una avaluació de la situació juntament amb el Comitè Organitzador Local i el govern de Ciutat de Mèxic. Segons les darreres informacions, el terratrèmol ha provocat almenys 248 morts. Només a Ciutat de Mèxic s’han desplomat 44 edificis. A part de la capital, el sisme també ha afectat els estats de Puebla i Morelos.

La nota difosa per l’IPC assegura que, malgrat que els danys a la seu del campionat són menors, s’ha de procedir a una revisió estructural total. A més, alguns dels hotels que anaven a rebre els esportistes i altres infraestructures relacionades sí que han quedat greument malmesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa