MónTerrassa
Ganes, fe i remuntada èpica del Terrassa FC
  • CA

Victòria emocionant dels egarencs a casa. Terrassa FC i AE Prat s’han enfrontat en el Camp Municipal de Ca n’Anglada en la jornada 21 del campionat lliguer. Els de Jordi López arribaven a l’encontre després de caure en l’últim compromís per dos gols a zero en casa del Numància. El Prat, per la seva part, va aconseguir una important victòria contra el Cerdanyola, el que li va permetre pujar a la novena plaça amb 28 punts.

El partit ha començat de la millor manera per l’equip egarenc. Al minut 3, Akito ha fet una excel·lent combinació per banda dreta que ha acabat amb una passada enrere de l’extrem japonès rematada per Aythami al fons de la porteria, deixant al porter contrari nul·les opcions d’arribar a la pilota. Inexplicablement, el Prat ha empatat l’encontre poc després amb un error clamorós de Juanvi. El porter del Terrassa s’ha vist pressionat per Guillem Naranjo, que li ha robat l’esfèrica per, posteriorment, marcar a plaer. Akito ha estat a punt de posar de nou l’avantatge egarenca gràcies a una passada teledirigida d’Adri Lledó, però l’extrem japonès ha vist com el porter Craviotto evitava el gol. El Terrassa estava fent mal a l’àrea contrària i en la següent jugada Aythami ha provat sort amb un xut potent des de l’interior de l’àrea que ha marxat fora.

Tot i la superioritat clara del conjunt de Jordi López, el Prat ha marcat el segon després que quedés una pilota morta a l’àrea del Terrassa i Rivas l’engaltés amb força per donar la volta al marcador. Els locals estaven arribant constantment i han estat a punt d’empatar en una gran jugada per banda esquerra que ha acabat amb una passada enrere de Lucas Viña que ha rematat Aythami per sobre de la porteria. En la següent acció, Escoruela ha sorprès Juanvi amb un xut sense angle que ha marxat per poc.

En general, el Terrassa ha dominat clarament la primera part pel que fa a la possessió, el joc i les ocasions. Tot i això, ha vist com el Prat li remuntava en dues jugades aïllades. L’equip visitant no ha atacat pràcticament, però ha estat molt efectiu en les oportunitats que ha tingut.

Onze inicial del Terrassa FC contra el AE Prat | Terrassa FC

Una segona part de bogeria

Si el Terrassa havia començat el partit de la millor manera possible, a la represa ha estat tot el contrari. Al minut 46, Escoruela ha marxat per línia de fons i ha posat una passada a l’àrea petita a Guillem Naranjo, que ha marcat sense cap oposició. Hem vist uns primers minuts amb moltes imprecisions per part d’un Terrassa que jugava contra el rellotge. Tot i això, ha retallat distàncies en una falta directa des del vèrtex de l’àrea. Lucas Viña ha posat una molt bona pilota i Aythami l’ha pentinat per enviar l’esfèrica al fons de la xarxa, Els egarencs estaven tornant a trobar el seu joc i a la següent jugada, Sergi Serrano ha centrat una pilota en direcció a Aythami, que no ha arribat pel refús del porter.

Poc després, els locals han disposat de dues ocasions clares pràcticament consecutives. La primera ha estat un mà a mà d’Akito i, la segona, un xut de Lucas Viña que ha obligat a la defensa treure la rematada sota pals. Ja al minut 77 i amb un Terrassa que ho intentava, però li faltava precisió i efectivitat en els últims metres, Sergi Serrano s’ha fabricat una bona jugada individual per, finalment xutar des de la frontal, però el tir ha marxat fora per poc. Al minut 80, el Terrassa ha empatat el partit gràcies a un gol d’Alberto Fernández. El porter Craviotto ha refusat la pilota en un mà a mà contra Aythami, però Alberto Fernández estava ben posicionat per marcar en el mateix rebot. Un minut després, els egarencs han fet l’èpica i s’han posat per davant en l’electrònic amb un tant d’Aythami, que ja en portava tres. La jugada ha estat similar a l’anterior: en aquest cas ha estat Sergi Serrano qui ha tingut el mà a mà amb el porter y el davanter canari s’ha encarregat d’enviar la pilota al fons de la porteria després del refús.

Així ha acabat un partit en què el Terrassa ha sabut sobreposar-se a les adversitats i remuntar un partit que tenia pràcticament perdut. Després d’un gol inicial d’Aythami i el bon joc dels egarencs, el Prat s’ha plantat amb un avantatge de dos gols a la represa. Els de Jordi López han retallat distàncies en l’equador de la segona part i, posteriorment, han fet l’èpica marcant dos gols en dos minuts. Amb aquest resultat, el Terrassa FC és onzè en la classificació amb 27 punts. En el proper compromís, els egarencs visitaran el camp del Badalona.

TERRASSA FC: Juanvi, Bruno Lorente, Castillo, Mamau, Lucas Viña (Marimón, 89’), Adri Lledó, Martí Soler, Sergi Serrano (Joel Priego, 89’), Josu, Aythami (Àkex Fernández, 85’), Akito (Alberto Fernández, 75’).

AE PRAT: Craviotto, Escoruela, Héctor, One, Guzmán, Xavi Civil (Pau, 64’), Pau Salvans (Kuku, 77’), Yeray, Genís, Rivas (Lucas, 72’), Naranjo (J. Grasa, 77’).

Àrbitre del partit: Manuel Martínez Campillos.

Targetes grogues: C. Guzmán (31’, AE Prat), Akito (37’, Terrassa FC), Héctor R. (38’ AE Prat), O. One (54’, AE Prat), Ayhtami (82’, Terrassa FC)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa