MónTerrassa
Xavi promet amor etern a la seva esposa amb Terrassa de testimoni

Xavi Hernández ha promès amor etern a la seva esposa amb una fotografia de Terrassa de testimoni. Aquest dimarts, dia 14 de març, l’entrenador del FC Barcelona i Núria Cunillera compleixen 11 anys junts -que no de casament, perquè recordem que això va ser el 13 de juliol de 2013-. I com cada any, el terrassenc no ha dubtat ni un moment a demostrar un cop més la seva devoció cap a la mare dels seus dos fills.

En un post publicat a les xarxes socials, Xavi ha manifestat: “Feliç 11è Aniversari carinyo!! T’estimo moltíssim i per sempre!!”, acompanyat de les emoticones d’una cara amb cors als ulls, un cor vermell i la típica de la família. A més del hastags: #semprejunts, tot un clàssic en aquest tipus de missatges que li dedica. Una nova declaració d’amor etern i incombustible. També ella li ha retornat amb un “Onze anys d’amor incondicional! Gràcies per fer-me tan feliç, sempre! Seguim sumant!”.

Panoràmica de Terrassa de la parella d’enamorats

La diferència però és que aquesta vegada ho ha acompanyat per diferents fotografies molt significatives i amb un valor propi. Unes imatges de llocs emblemàtics o rellevants en la vida de Xavi Hernández, i els quals ha volgut estar acompanyat de Cunillera. Entre aquestes imatges s’hi pot veure, com no, el Camp Nou, en primera posició, l’estadi on professionalment i laboralment ho ha sigut tot.

En segon lloc però apareix per primera vegada una imatge de la parella a Terrassa. És una fotografia molt recent, feta des de dalt de l’Ajuntament de Terrassa, amb unes vistes privilegiades del Centre amb la Torre del Palau i la catedral del Sant Esperit al fons. Aquesta imatge es va realitzar aquest mateix cap de setmana, amb motiu de la trobada entre l’exfutbolista i l’alcalde Jordi Ballart. Hernández va aprofitar per fer-se’n una amb la seva dona, que ha quedat immortalitzada i que és motiu d’orgull, com així la mostren, tant ell com ella:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa