MónTerrassa
VÍDEO | Xavi Hernández “adoctrina” el seu fill i enamora els culers
  • CA

L’entrenador del FC Barcelona Xavi Hernández ha fet una publicació a les xarxes socials en què se’l veu “adoctrinant” el seu fill i això ha enamorat tots els culers. Potser la paraula “adoctrinar” pot semblar una mica exagerada però no ho diem nosaltres, ho ha dit ell mateix en un vídeo penjat a Instagram.

Asseguts al sofà de casa, en el vídeo es pot veu el petit Dan -amb pijama- amb el seu pare. De fons, se sent l’himne del Barça i en Xavi anima el nen a cantar i a seguir el ritme. Només son uns segons però es pot veure com el fill respon i se’l sap prou bé. Fins i tot pica amb les mans quan toca.

Àsia i Dan, estrelles d’Instagram

Els fills de Xavi Hernández són molt sovint protagonistes a les xarxes socials. Els seguidors del tècnic blaugrana han pogut veure créixer tant l’Àsia -nascuda el 2016- com en Dan -nascut el 2018-, tots dos fruits del seu matrimoni amb Núria Cunillera. La parella, especialment ella -tot i que ell sempre en fa repost o difusió-, són molt aficionats a penjar vídeos i fotografies dels dos infants.

Hem pogut anar al cinema, a mil i un museus (una de les grans aficions de la família sempre que tenen una estona lliure), a espectacles, festes d’aniversari… també els hem vist amb situacions quotidianes, ja sigui engalanant-se per anar a alguna festa, preparant-se per anar al col·legi, fent diverses manualitats al menjador de casa o fins i tot fent de cuiners amb els pares.

S’han convertit en dues petites estrelles d’Instagram i ajuden a fer més proper l’entrenador del primer equip del FC Barcelona, que es pot veure que se’ls estima amb devoció i que els dedica tot el temps que pot esgarrapar entre entrenaments i viatges per feina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa