MónTerrassa
El Terrassa FC traspassa Akito a l’AD Mérida
  • CA

El Terrassa FC i l’AD Mérida han arribat a un acord per al traspàs de l’extrem japonès Akito Mukai a l’equip d’Extremadura de Primera RFEF, després de rebre el Terrassa FC una indemnització per aquesta operació, segons ha exposat el club en un comunicat. Totes tres parts implicades van signar ahir divendres 22 de juliol el document que acredita el final de la relació contractual del japonès amb el club terrassenc, que s’estenia fins el 30 de juny del 2023.

Akito tanca així la una etapa de tres temporades al Terrassa FC, on ha sumat un total de 12 dianes (entre partits oficials i amistosos), nou d’elles aquesta última temporada, convertint-se en el màxim realitzador de l’equip amb els mateixos gols que el canari Aythami.

Akito: “El japonès més terrassista”

Incorporat al Terrassa FC de Xevi Molist l’1 de febrer de 2020, després d’unes setmanes a prova amb el primer equip, el japonès aterrava a l’Estadi Olímpic provinent del Vissel Kobe, on va formar part de la plantilla del primer equip i es va formar com a futbolista a les categories inferiors. Abans, i en qualitat de cedit, Akito va formar part dels equips japonesos FC Imabari i FC Mio Biwako Siga.

Sense minuts a la lliga 19/20 per culpa de la suspensió que el campionat va patir arrel de la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus, Akito va jugar aquella temporada únicament 12’ durant la final de ‘play-off’ d’ascens a Segona Divisió B que el Terrassa FC va disputar al Municipal de Badalona davant el CE L’Hospitalet (1-1).

A la següent campanya, el japonès va arribar als 410 minuts en 16 partits de lliga 20/21 i va signar dos gols. Aquesta última temporada, amb un total de 1.660’ en 31 partits de lliga, el jugador d’Osaka va ser el màxim golejador de l’equip amb nou dianes.

El Terrassa FC agraeix l’entrega d’Akito

“Des del Terrassa FC agraïm el treball, la infinita entrega i el màxim compromís que Akito ha demostrat de forma impecable i exemplar durant aquests tres anys i li desitgem tota la sort del món en els seus propers reptes futbolístics i personals. L’Estadi Olímpic de Terrassa i el Terrassa sempre seran casa seva”, ha conclòs el Terrassa FC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa