MónTerrassa
El Terrassa FC pateix un robatori clamorós a la Copa Federació
  • CA

El Terrassa FC pateix un robatori dels que fa època, perd contra el Real Unión de Irú i diu adéu a la Copa Federació i a la Copa del Rei. Els de Jordi López han encaixat el gol en una jugada confosa on hi havia dues pilotes dins del camp. Jugadors, entrenador, aficionats que estaven a camp i a casa i directius s’han indignat com poques vegades davant una injustícia. Tot un escàndol.

El Terrassa FC, el campió català de la Copa Federació, tenia avui un gran repte pel davant en el partit de quarts de final, guanyar un equip de Primera Federació i assegurar-se un premi gros, una plaça a la Copa del Rei. Optimisme no en mancava després dels últims resultats en la competició del KO i de la primera victòria a la Lliga de Segona RFEF. Els terrassistes havien arribat després d’un viatge llarg, de més de set hores. I han marxat amb la sensació d’haver estat estafats.

Joan Francesc Fondevila recordava els Terrassa-Irun: 4 victòries egarenques -totes a casa-, cap empat, dues derrotes, 15 gols a favor i 8 en contra. Avui era una final en um camp de 5.000 espectadors.

Primera part

Els primers minuts han estat dominats per l’Irún. Però eren moments de tempteig on no passava res. L’ocasió més clara dels de casa ha arribat al minut 13 i amb una pilota llarga. Ortega ha estat molt atent. Llevat d’això, cap dels dos porters ha intervingut massa en el primer quart en un partit amb imprecisions per part del Terrassa i de l’Irún. Al 22, els locals han tornat a avisar, amb un xut per sobre del travesser. El terrassistes no pressionaven.

Tanmateix, no es veia la diferència entre un equip de primera i un de segona RFEF. Les coses han canviat al voltant de la mitja hora. El Terrassa s’ha aculat i ha patit uns cinc minuts. Però se n’han sortit, i els que han pogut inaugurar el marcador han estat els vermells. Una gran centrada de David Jiménez ha estat rematada per Sergi. La bola semblava que anava dins, però ha topat amb el travesser. El Terrassa ha tingut els seus millors moments. La pirmera part s’ha tancat amb dos minuts de perllongament després d’un ensurt que ha tingut Ortega en anar a buscar una pilota alta.

Segona part

A la represa, Jordi López ha mogut fitxa. Jordi Cano i Diego han ocupat el lloc de David Jiménez i Spartalis. No ha estat precisament una decisió “amarrategui”, ans al contrari. La idea de l’entrenador del Terrassa era anar a buscar el partit. L’Irún, tibant de tòpics, ha apostat pel joc directe, per la força, per l’ocasió a través dels xuts des de la cantonada.

Els terrassistes han tingut l’ocasió més clara de la segona part al 61. Un fort xut de Jordi ha tingut la resposta del porter local. Al 65, un altre doble canvi, Àlex Fernández i Adri Lledó han entrat en el lloc de Sergi i Vivi. El Terrassa ha entrat en uns moments complicats com havia passat a la primera part. I en una jugada confusa, al 73, ha marcat l’Irún quan hi havia dues pilotes al camp. Es pot parlar de robatori. Perquè no ha quedat tampoc clar si la pilota havia entrat. Quan l’Irún llançava des de la cantonada, ha caigut una segona pilota al camp. Un fet que s’ha repetit posteriorment.

Servetti ha sortit per un Víctor Morales que no ha tingut el seu millor dia. Els de Jordi López ho han intentat i han jugat millor que els locals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa