MónTerrassa
El Terrassa FC s’acomiada de Ca n’Anglada
  • CA

Aquest diumenge serà l’últim partit del Terrassa al municipal de Ca n’Anglada, un partit on els egarencs rebran la visita del Prat a les 18:30 hores. Els de Jordi López volen brindar a l’afició una última victòria al municipal que els continuï apropant a la zona de Play-Off. Ara mateix el Terrassa és a quatre punts de la zona de promoció i encadena nou jornades consecutives sense perdre. Per contra, el Prat es troba per sota del Terrassa a la classificació, a l’onzena posició a quatre punts dels egarencs, això si, fora de la zona de perill.

Últimes fotos del Terrassa FC entrenant al Municipal de Ca n’Anglada | Twitter Terrassa FC

Crida a l’afició en el partit de comiat

El Terrassa ha aprofitat el part de comiat per realitzar una sèrie de promocions per tal de tenir una major afluència de públic en aquest últim partit. Les famílies del futbol base podran obtenir entrades gratuïtes pel partit de diumenge. Qui també podrà accedir al camp de forma totalment gratuïta seran els socis del San Cristòbal. També, en col·laboració amb la Creu Roja, cada persona que porti una joguina també a canvi rebrà una entrada gratuïta.

S’espera, doncs, un augment en el nombre d’aficionats en aquest partit, que ha vist enrederia la seva hora habitual (17:00), ja que a les 16:00 hores es disputa la final del mundial entre Argentina i França. El Terrassa ha fet oficial també que Diego Garzón ha patit una lesió que el deixarà quatre mesos fora del terreny de joc, un contratemps important per al tècnic egarenc. Qui ja estarà al 100% es Jordi Cano, totalment recuperat de les seves molèsties.

Últimes fotos del Terrassa FC entrenant al Municipal de Ca n’Anglada | Twitter Terrassa FC

El Prat, rival sempre incòmode

Qui no posarà les coses gens fàcil és el Prat, un rival sempre molt complicat i que un any més torna a estar dirigit per Pedro Dólera, que compleix la seva vuitena temporada a la banqueta
pratenca. La temporada passada el Terrassa va acabar guanyant el partit per 4-3 en un partit vibrant amb remuntada inclosa, on el davanter canari Aythami va marcar un hat-trick.

A les files del Prat es troben diferents exjugadors del Terrassa com Marimón, Yayá Sidibe o Adri Díaz. La setmana passada els potablava van derrotar al Manresa a casa per 3-1, després d’encadenar tres jornades consecutives perdent.

La gran amenaça tornarà a ser Elhadji Bandeh, que és el màxim golejador de l’equip amb 4 gols. A més, la seva capacitat per posar pilotes a l’àrea des dels serveis de banda són sempre un perill constant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa