MónTerrassa
La sub20 arriba a semifinals del Mundial tot i l’absència de Júlia Bartel
  • CA

La selecció espanyola femenina sub-20, amb la jugadora de Castellbisbal Julia Bartel, s’ha classificat per les semifinals del Mundial de futbol que s’està celebrant a Costa Rica, després d’aconseguir la victòria contra Mèxic per 1 a 0 en un matx on han patit fins al final. Bartel, però, no ha pogut jugar aquest partit de quarts de finals per acumulació de targetes, i s’ha hagut de conformar amb veure les seves companyes des de fora el terreny de joc.

La selecció ha suat la samarreta fins al final, i és que no ha estat un partit fàcil. Malgrat l’equip de Pedro López ha sortit amb més intensitat que les mexicanes, aquestes han pressionat fins al final per intentar igual el marcador. El gol que les porta directes a la classificació per la semifinal ha estat de Inma Navarro en una meravellosa jugada entre Fiamma Benítez i Inma Paralluelo. “Velocitat, tècnica, i precisió en un gol que val el pas a semifinals mundialistes”, escriuen des de la RFEF. Mentrestant, Bartel s’ho mirava des de fora el terreny de joc.

La sub20 de Júlia Bartal passa a semifinals del Mundial | RFEF

Júlia Bartel, una peça clau a l’equip

La de Castellbisbal és una peça clau de l’equip gràcies al seu bon posicionament i visió de joc. Ha jugat de titular en tots els encontres disputats. De fet, alguns usuaris han recalcat a xarxes socials que es notava l’absència de la catalana al mig del camp, i que ha de ser una figura imprescindible de cara les semifinals.

Els propers partits del Mundial

La selecció espanyola jugarà la semifinal del mundial el proper 25 d’agost contra la selecció de Nigèria o Països Baixos, que es disputaran el lloc per anar a la semifinal aquesta matinada de dilluns.

Per l’altra banda, Brasil ha derrotat a Colòmbia, i per tant, passarà a la semifinal que es jugarà també el proper 25 d’agost contra contra Japó o França, que disputen el partit de quarts de finals aquesta matinada.

La sub20 de Júlia Bartal passa a semifinals del Mundial | @SEFutbolFem

La gran final serà el dimecres 29 d’agost a la matinada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa