MónTerrassa
Riqui Puig, un gol i una xuclada de dit que revoluciona la xarxa
  • CA

El futbolista de Los Ángeles Galaxy ha tornat a ser el clar protagonista aquest cap de setmana en el partit que ha enfrontat el seu equip amb el Houston Dynamo FC al PNC Stadium dins del conegut com a “Dia decisiu” de la MLS. I és que el jugador de Matadepera ha tornat a marcar, i no només això, la seva celebració ha estat prou cridanera perquè tothom en parli.

Una xupada de dit i una pilota sota la samarreta, a la panxa, han estat els clars senyals que allà alguna cosa passava. Les alarmes s’han disparat: Riqui Puig serà pare? Aquest és el missatge que més corria a les publicacions de les xarxes socials, on alguns ja ho donaven per fet i el felicitaven, mentre d’altres, més incrèduls, preguntaven què estava passant. El missatge amb què l’exblaugrana ha acompanyat la instantània tampoc ha ajudat a resoldre dubtes: “Un gol molt important per a una persona molt especial”, amb dos emojis d’una dona embarassada i unes mans fent el símbol del cor.

Sense cap nom associat, ni al text ni a la fotografia, la imaginació ha tingut via lliure. Malgrat tots els interrogants, ni futbolista ni molt menys el club -que també s’ha fet ressò de la imatge amb el jugador celebrant-ho- han volgut entrar en detalls. L’embaràs però no sembla pas que vagi per a ell. Més aviat per algú de la família, en concret, per a la seva germana, segons indica Mundo Deportivo, que també reconeix que no queda massa clar.

Victòria i pas al play-off

Més enllà de la celebració, el gol ha estat important per l’equip de Puig. LA Galaxy s’imposava per 3 a 1 al Houston i amb aquesta victòria els angelins arriben al final de la Lliga amb el passi a un play-off que semblava impossible. Han quedat a més en quarta posició amb 50 punts, i això els permet gaudir del factor camp a favor. Així, el cap de setmana vinent els espera el Nashville.

L’arribada del de Matadepera ha suposat una revolució, on han encadenat diverses victòries consecutives, millorant considerablement la imatge i amb dos davanters que es troben a la glòria -el veterà Chicharito i el jove bosnià Joveljić- gràcies a les assistències del petit migcampista. Amb tan sols dos mesos, Riqui ha anotat 3 gols i s’ha embutxacat mitja dotzena d’assistències. No és estrany doncs que la febre “Riqui Puig” continuï a l’alça entre els seguidors de LA.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa