Riqui Puig debuta amb Los Ángeles Galaxy amb un empat contra el Seattle

El futbolista de Matadepera Riqui Puig ha jugat els seus primers minuts com a jugador de Los Ángeles Galaxy aquesta matinada en un partit contra el Seattle Sounders que ha acabat amb un empat a tres. Després d’uns dies veient jugar el seu nou equip des de la grada, l’ex del Barça va obtenir el visat aquest dimecres 17 d’agost, i finalment, ha pogut debutar a la Lliga MLS amb una gran ovació del públic.

Puig ha jugat l’última mitja hora del partit. Ha sortir al terreny de joc al minut 61 en substitució de Víctor Vázquez, quan el marcador estava a 2-2, entre els aplaudiments dels aficionats del Dignity Health Sports Park. Tot i la gran estrena, el matadeperenc no ha pogut celebrar el seu primer partit com a ‘galàctic’ amb una victòria.

L’equip dirigit per Greg Vanney ha començat el partit amb un gol de Javier Hernández al minut 9, i just abans del descans, en el minut 41 de partit, el també ex-jugador blaugrana Víctor Vázquez ha pujat el marcador a 2-0. Però la segona part ha arrencat amb mal peu pel Los Àngeles Galaxy. En el primer quart d’hora, els Seattle Sounders ha escalat fins a igualar el marcador a 2-2, fent patir el nou equip del matadeperenc. Minuts més tard, el Seattle s’ha avançat al marcador, però un gol de Dejan Joveljic en el temps de descompte ha segellat el 3-3 final.

“Molt orgullós i content d’estar a Los Àngeles”

“Fans, gràcies pel suport. Llàstima del resultat, però hem de seguir. Moltes gràcies a tots”, ha dit Riqui Puig al finalitzar el partit, lamentant no haver pogut assolir la victòria. També ha expressat que està “molt orgullós i content d’estar a Los Àngeles”.

Puig diu que a Barcelona “no m’han tractat com m’agradaria”

El migcampista mai no havia expressat cap paraula en contra del Futbol Club Barcelona, però fa dos dies va carregar durament contra el club. Va confessar que “no m’han tractat com m’agradaria” i que “mai vaig tenir un entrenador que confiés plenament en mi“. Puig lamenta sobretot haver estat apartat de la gira pels Estats Units que va dur a terme l’equip durant la pretemporada: “Ser a Barcelona mentre tots els meus companys estaven jugant partits em va fer molt mal. És una situació complicada, perquè ja no ho estava passant bé i això et fa sentir pitjor”.