MónTerrassa
El primer gol d’Espanya al Mundial de Qatar té ADN Terrassa
  • CA

Dani Olmo (7 de maig del 1998) ha estat el gran protagonista de l’estrena de la selecció espanyola de futbol al mundial 2022 de Qatar. El de Terrassa ha estat l’autor del primer gol del partit, al minut 11 de partit, contra Costa Rica. Una jugada extraordinària, amb la participació del blaugrana Gavi, des d’avui el jugador més jove en vestir la samarra vermella. Olmo ha rebut la pilota dins l’àrea, ha controlat i ha picat per sobre de Keylor Navas.

L’egarenc també ha escrit una altra història. L’estadi Al-Thumama ha vist el gol 100 de la selecció espanyola en un mundial.

Dani Olmo ha marcat el primer gol d’Espanya al Mundial de Qatar 2022 | Sefutbol

Una de les sorpreses de Luis Enrique a l’onze titular

Segurament la sorpresa en l’aliniació de Luis Enrique era Dani Olmo Carvajal. Pot jugar d’extrem i de migcampista ofensiu, però destaca per la seva capacitat golejadora. Olmo va arribar al planter del FC Barcelona als 9 anys, procedent del planter del RCD Espanyol. Ara juga al R.B. Leipzig de la Bundesliga alemanya. Arriba al Mundial després de sortir d’una lesió important, una rotura parcial del lligamento intern del genoll esquerra. Els minuts que ha estat al camp no ha semblat preocupar-se pel que li havia passat.

Un espectacular 3 a 0 en mitja hora de joc

Els espanyols han arribat al minut 30 amb un 3 a o al marcador, que malgrat el número i el minut, feia honor al que es veia a sobre del camp. Després del terrassenc han marcat el madridista Marcos Asensio, a centrada de Jordi Alba. Al lateral esquerra blaugrana li han fet el penal -ni protestat, perquè era molt clar- que ha permés a Ferran Torres fer el tercer en enganyar el porter de Costa Rica. No és exageratm parlar de la millor mitja hora de futbol del que s’ha jugat fins ara a aquest mundial estrany, per la data i pel lloc.

Dani Olmo, en el Mundial de Qatar 2022 | Sefutbol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa