MónTerrassa
El terrassenc Mika Màrmol firma per l’FC Andorra
  • CA

El futbolista de Terrassa Mika Mármol firma per l’FC Andorra per dues temporades amb la carta de llibertat després d’haver rescindit amb l’entitat blaugrana, segons avança Mundo Deportivo. L’egarenc tenia sobre la taula les ofertes del Girona i de Las Palmas, però finalment s’ha decantat pel club de Gerard Piqué.

El jugador del Barça Atlètic, de 21 anys, només falta que rescindeixi l’any de contracte que li queda amb l’entitat blaugrana. Segons informen, el fitxatge es pot tancar en les properes hores. Exposen que serà un contracte que el lligarà amb el club tricolor durant les properes dues temporades, però això sí, el club blaugrana es reserva un percentatge dels drets del futbolista en cas d’una futura venda.

El terrassenc pot jugar com a lateral esquerra i com a central, i tot i que no ha jugat a Segona RFEF, va arribar a debutar en el primer equip del Barça en el partit contra el Getafe d’aquest estiu.

Trajectòria de Mika Màrmol

Nascut a Terrassa el juliol del 2001, Màrmol va arribar al Barça l’any 2006 el prebenjamí. i després de dues temporades va marxar en etapa Aleví, després que el club comuniqués que no comptava amb ell. El terrassenc va continuar el seu camí al Jàbac i al Terrassa, i posteriorment, a la Damm, amb qui va jugar quatre temporades per després tornar al Jabac.

La seva progressió va cridar l’atenció del FC Barcelona, que el va tornar a fitxar en etapa Juvenil l’any 2018, llavors amb Franc Artiga com a tècnic. Allà es va fer un lloc en l’onze titular amb grans actuacions. A la temporada 2019/2020, va despuntar amb el Juvenil A jugant 17 partits i inclòs, va debutar amb el Barça B de García Pimienta, amb qui va jugar dos partits. 

A més, Màrmol és internacional amb la selecció espanyola. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa