MónTerrassa
Fitxatge d’última hora del Terrassa FC abans de l’inici de la Lliga
  • CA

El Terrassa FC ha fet un fitxatge d’última hora per al primer equip de Segona RFEF. El club ha informat aquest divendres, dia 2 de setembre, que ha incorporat el central marroquí Jaouad Erraji (02/01/1998), amb el qual es vol reforçar la defensa terrassista per a la temporada 2022-23.

La nova incorporació del Terrassa FC arriba provinent de la SD Formentera (2021-22) i s’incorpora ja a les sessions d’entrenament del primer equip. Jaouad, que lluirà el dorsal ‘15’, ha jugat amb anterioritat al Deportivo Alavés B (2021-22), el Pontevedra CF (2020-21), el CD Leganés B (2019-20), el Dux Internacional de Madrid (2018-19) i les categories inferiors de La Cañada.

Estrena a la Lliga contra l’Ebro

Amb aquest fitxatge, el nou Terrassa FC compta amb una plantilla formada per un total de 22 jugadors, molts dels quals han estat incorporats en els darrers mesos i setmanes. Es tracta dels porters Ortega i Marcos, els defenses Víctor Morales, Diego Garzón, Lucas Viña, Neeskens, Lampsias, Fran González i Jaouad, els migcampistes Àlex Fernández, Óscar Vacas, Adri Lledó, Vivi i Babanzila Meshak, els extrems Jordi Cano, David Jiménez, Sergi Serrano i Spartalis i els davanters Carlos Martínez, Servetti, Aythami i Adrià.

El Terrassa FC inicia aquest mateix diumenge, dia 4 de setembre, la primera jornada de Lliga. Ho farà a partir de les dotze del migdia amb un rival ja conegut de la temporada anterior, el CD Ebro. El conjunt aragonès va quedar just per sota dels terrassistes, empatats a punts. Així que s’espera que sigui un rival dur i complicat, més encara perquè jugarà a casa seva.

A més, tot i que el Terrassa FC va començar amb molt bon peu la pretemporada amb la consecució del títol del Torneig Històrics 2022, després va patir un gerro d’aigua freda en ser eliminat a primera ronda de la Copa Catalunya davant del CP San Cristóbal. Sí però que la victòria in extremis davant del Badalona a la final del campionat autonòmic de la Copa Federació ha tornat aixecar els ànims entre els aficionats, que esperen que aquest any no només no s’hagi de patir per la permanència sinó que s’aspiri a finalitzar entre els primers llocs de la taula.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa