MónTerrassa
L’empresa terrassenca Torrella Ingeniería farà les obres del Camp Nou
  • CA

L’empresa Torrella Ingeniería, amb seu a Terrassa, serà l’encarregada de dur a terme les obres de reforma del Camp Nou. El Futbol Club Barcelona (FCB) canvia els arquitectes responsables del projecte: el club blaugrana trenca amb els arquitectes japonesos Nikken Sekkei per dissenyar la reforma integral de l’estadi, segons avança Catalunya Ràdio, i serà l’empresa terrassenca qui agafarà el relleu de per construir el nou Camp Nou.

L’emissora ha anunciat que el Barça ha rescindit el contracte que l’unia amb despatx Nikken Sekkei, qui l’any 2016 va guanyar el concurs per dissenyar la reforma de l’estadi. Però aquesta decisió no implica que s’hagi de renunciar o refer el disseny original dels japonesos, que està totalment definit i a punt de començar les obres. Exposen que té a veure amb l’execució i el seguiment dels treballs de construcció.

Torrella Ingeniería, especialitzada en construir naus industrials

El projecte s’assignarà a Torrella Ingeniería, empresa especialitzada en la construcció de naus industrials que compta amb 60 anys d’experiència, situada al carrer d’Ireneu, 8, a Terrassa. Segons Mundo Deportivo, va ser pioners en els seus inicis en reconvertir les fàbriques tèxtils de la nostra ciutat. Entre els seus projectes s’hi troben les seus d’Abacus, Damm, Estrella Galicia, Nissan, el centre comercial Terrassa Plaça, Engel o Würth.

Camp Nou | FCB

Un canvi d’arquitectes que sorprès

Aquest canvi d’arquitectes i la tria de l’empresa egarenca ha causat “certa sorpresa” en el sector de l’arquitectura catalana i aquelles persones del club implicades en el projecte del nou Espai Barça, apunta Catalunya Ràdio, ja que no sabien que Torrella Ingeniería agafaria el relleu de Nikken Sekkei.

El Barça va anunciar aquest estiu que avançava les obres de l’Spotify Camp Nou amb un enderroc parcial de la tercera graderia coincidint amb l’aturada del Mundial de Qatar. Els treballs acabaran a finals de desembre i afectaran 3.182 socis i sòcies abonats al Gol Sud, que seran reubicats o se’ls oferirà una moratòria temporal. La temporada 2023/2024, el Barça jugarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lidia a setembre 07, 2022 | 00:45
    Lidia setembre 07, 2022 | 00:45
    No sé com poden tenir la cara de continuar-se dient Torrella Enginyeria i esmenar que fa 60 anys estan al sector. Sembla que no recorden que van deixar a moltíssims empleats al carrer (amb la crisi) i es van donar per insolvents, deixant amb el cul a l'aire a aquestes persones i havent de cobrar una indemnització per part de FOGASSA moltíssims anys després... Indignant i pocavergonyes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa