MónTerrassa
El costat més tendre de Vicky Losada: dolç missatge a la seva parella
  • CA

La futbolista del Manchester City Vicky Losada ha mostrat un cop més el seu costat més tendre amb un dolç missatge cap a la seva parella. Ha estat amb motiu d’una bonica efemèride: la terrassenca i Emma Byrne celebren els 7 anys juntes. L’excapitana del FC Barcelona ha aprofitat, un cop més, per proclamar als quatre vents la seva devoció per a la irlandesa. A través de la xarxa social Instagram, ha publicat fins a 3 stories en què deixa clar que espera poder continuar al seu costat molts anys més.

“7 anys juntes i així de feliç em té”, diu en un dels post en què se la pot veure acompanyada d’una fotografia divertida, amb totes les dents de color negre:

Una cançó i una celebració

No és l’única imatge que ha volgut compartir. També ha aprofitat que l’exportera de l’Arsenal ha publicat una imatge seva en un pub irlandès per celebrar la victòria de la selecció del seu equip, per afegir-hi un missatge: “Per molts més anys al teu costat”, ha dit en espanyol per a sota, fer servir el seu dot d’idiomes, i posar-ho també amb gaèlic:

I encara ho ha reblat amb un altre publicació en què revel·la quina va ser la primera cançó que Byrne va aprendre amb espanyol i que li cantava. I no només això, sinó que mostra com de bé l’entona. Es tracta d’una peça de Rosana titulada “Que bonito”, i sens dubte té un to romàntic marcat.

Losada i Byrne en un vídeo autogravat canant la primera cançó que la irlandesa va aprendre en espanyol | Instagram

Vicky Losada i Emma Byrne van coincidir en l’etapa que la terrassenca va marxar a Anglaterra. Allà es van trobar compartint vestidor de l’Arsenal. Byrne, més veterana, va ser l’encarregada d’ajudar-la a integrar-se a l’equip, tal com explica l’egarenca en la seva autobiografia, “Capitana”. El seu amor cap a la portera va ser gairebé a “primera vista”, i era objecte de bromes entre ella i la seva companya de pis i d’equip. Losada tenia clar que aquella alta i rossa irlandesa acabaria sent “la meva dona”, i tot i que van passar per moments difícils, ho va aconseguir. I la història d’amor encara dura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa