El City passa ronda a la Champions amb gol de Vicky Losada

El Manchester City va desfer-se amb autoritat del Tomiris-Turan per passar ronda a la Champions, i ho va fer amb la contribució d’un gol de la futbolista de Terrassa Vicky Losada. L’exblaugrana va saltar al terreny de joc ja al minut 70 però en va tenir prou amb 10 minuts per perforar la porteria rival. Ella va ser l’autora del 4 a 0, en un resultat final que va enfilar-se fins al 6 a 0. Amb aquesta victòria, les citizens es classifiquen per a la següent eliminatòria. Serà contra el Reial Madrid -repetint enfrontament de l’any passat-, aquest diumenge al vespre al camp de les angleses.

Golejada i ja pensen amb el Reial Madrid

Millor inici per aquesta campanya 2022-23 impossible per a un Manchester City que en aquest mercat d’estiu s’ha fet amb diversos reforços, la gran majoria “pescats” de la lliga espanyola: les defenses catalanes Laia Aleixandri i Leila Ouahabi, i la davantera exmatalassera Deyna Castellanos.

No hi va haver cap sorpresa i les angleses es van imposar a les seves rivals, del Kazakhstan, amb molta facilitat. Golejada amb gols de Khadija Shaw (4′, 21′), Lauren Hemp (46′), Vicky Losada (82′), Deyna Castellanos (89′) i Keira Walsh (92′). Tot i la majoria de gols van arribar en els darrers minuts, el partit ja va quedar sentenciat en els primers vint, amb els dos gols de la jamaicana.

L’equip de Gareth Taylor va demostrar que aquest any vol ser un rival a témer i que té potencial no només per lluitar pels primers llocs de la lliga anglesa -fent competència a Chelsea, Arsenal i United- sinó també amb aspiracions a arribar a la fase final de la Champions League. Ho tindrà però complicat perquè el seu rival en la darrera ronda classificatòria -abans de la lligueta- serà ni més ni menys que el Reial Madrid.

Les madrilenyes també van classificar-se per la via ràpida en el seu partit contra l’Sturm amb un igual 6 a 0, amb quatre gols d’Esther González, estrena de Naomie Feller i sentència d’Athenea del Castillo.