MónTerrassa
La Festa Major de Terrassa tindrà cursa popular: l’Egara Week Race
  • CA
L'Egara Week Race vol convertir-se en un referent esportiu del país
L’Egara Week Race vol convertir-se en un referent esportiu del país | Lluïsa Tarrida
!--akiadsense-->

Aquest dilluns s’ha presentat la peculiar cursa popular de Festa Major de Terrassa per aquest any. Encara amb post-confinament, i marcats per les estrictes normes de seguretat i higiene, no s’ha pogut organitzar la tradicional cursa de cada any. Era inviable milers de persones corrent per la ciutat. Però s’ha buscat una alternativa única i original.

Així neix l‘Egara Week Race ’20, la primera organitzada per RoveGoat i el Centre Excursionista de Terrassa, que es converteix en l’activitat esportiva oficial de la Festa Major d’enguany. Una cursa, a més, solidària, on tots els beneficis aniran destinats al banc d’aliments de Terrassa. “Volem que aquesta cursa es converteixi en un referent esportiu arreu, i volem que acabi formant part del calendari esportiu de la ciutat, juntament amb la Mitja Marató i la Vallès Drac Race”, han manifestat des de l’organització.

La cursa compta amb 4 recorreguts, 2 de muntanya i dos d’asfalt. És presencial i es pot realitzar qualsevol dels sis dies de festa major (des del dia 3 a les 6 del matí al dia 8 a les 22h). Al llarg d’aquesta setmana, els participants podran realitzar els entrenaments i la cursa quan més ho desitgin. Els dos recorreguts urbans són de 10 i 5 km i estan pensats per descobrir els llocs més emblemàtics i atractius de la nostra ciutat, de manera familiar i turística. Els dos recorreguts de muntanya, estan pensats pels amants del trekking i tindran 5 i 12 km, i permetran conèixer millor bona part de l’Anella Verda de Terrassa.

Individual o grups reduïts

Un cop el corredor s’inscrigui podrà descarregar-se gratuïtament una app on tindrà el dorsal i podrà veure els tracks. Amb això, ja estarà a punt per iniciar la seva cursa, i ho podrà fer el dia i hora que millor li vagin, dins dels sis dies delimitats. Des de RoveGoat i el CET recorden que el trànsit viari no es tallarà i per aquest motiu recomanen fer la cursa en horaris que no siguin hora punta de mobilitat, és a dir, fora de l’horari comercial. Així mateix, subratllen que caldrà mantenir les normes de seguretat i que tot i que es podrà fer en grup, hauran de ser molt reduïts, de màxim 5 persones.

La cursa, com ja hem dit, té un component solidari. Així, els diners per inscriure’s, de 10 euros, aniran a parar íntegrament al Rebost d’Aliments gestionat per Creu Roja. Però els corredors no es quedaran sense premis. I és que gràcies a la col·laboració dels establiments de la ciutat, els dos guanyadors de cadascuna de les curses (masculina i femenina) rebran lots de productes esportius. I a més, hi haurà sorteig d’obsequis entre tots els participants.

Clica aquí per obtenir tota la informació del recorregut i fer la inscripció

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa