MónTerrassa
Èxit de participació en la commemoració del 90è aniversari del CN Terrassa
  • CA

El Club Natació Terrassa ha viscut un divendres i un dissabte molt especials. Aquest cap de setmana, l’entitat ha celebrat el 90è aniversari amb un programa farcit d’esdeveniments esportius, socials i lúdics que han omplert les instal·lacions de l’Àrea Olímpica amb un èxit de participació. El waterpolo i la natació van protagonitzar un divendres ple d’emoció, mentre que la jornada de dissabte va esdevenir una festa poliesportiva oberta a tothom.

Els actes centrals de la commemoració van arrencar el divendres a la tarda. A les 17.00h, van iniciar-se les 24 hores solidàries de natació, activitat que va comptar amb la col·laboració de Policias por y para los Valientes, i que va finalitzar ahir. La iniciativa ha resultat tot un èxit, atès que s’han recaptat 1.517 euros per a la investigació del càncer infantil que desenvolupa l’Hospital Sant Joan de Déu.

Les activitats de la secció de waterpolo també van començar a les 17.00h i van comptar amb tres blocs diferenciats. La Gran Fira del waterpolo, adreçada als nens i nenes de la secció i les seves famílies, va trencar el gel. Posteriorment, a les 20.00h, l’equip de waterpolo ability va disputar el primer partit a casa de la història d’aquesta modalitat contra el CN Barcelona, que es va imposar per la mínima (5-6) en un matx vibrant. Finalment, a les 21.00h, va disputar-se el partit WP Legends, que va aplegar jugadors i jugadores de waterpolo de diferents etapes de la història del club i que van fer les delícies d’una graderia plena i entregada als protagonistes.

El CN Terrassa s’omple d’activitats per celebrar els 90 anys | Ramon Navarro

Durant la tarda de divendres, a les 18.30h, va començar també l’Americana de Pàdel, que s’ha continuant disputant aquest matí. La vetllada va finalitzar amb el concert de La Mamba Sonora i amb la sessió del DJ Sunglasses (Resident DJ Vinyl Lunch & Drinks).

Un dissabte poliesportiu

El programa d’activitats es va completar ahir dissabte. La jornada ha inclòs quatre masterclass, de Ioga, Pump, Ciclisme Indoor i Zumba. Com a preàmbul a l’inici de la masterclass de Pump, els Minyons de Terrassa van aixecar un pilar a la Plaça Dura del club.

Al marge de l’Americana, el pàdel ha aportat a la celebració un partit d’exhibició protagonitzat per quatre jugadores top d’àmbit català, la número 1, Marina Guinart; la número 3, Mireia Herrada; la número 8, Laia Rodríguez; i Anna Ortiz, una júnior amb molta projecció, així com un partit d’exhibició en cadira de rodes.

El CN Terrassa s’omple d’activitats per celebrar els 90 anys | Ramon Navarro

De la mateixa manera, el club ha acollit un torneig social de bàsquet 3×3, que també ha gaudit d’un seguiment esplèndid. Durant tot el matí, una cinquantena d’equips, formats per més de 200 jugadors, han omplert el Pavelló de l’Àrea Olímpica. L’oferta poliesportiva s’ha completat amb un joc de futbol amb dianes de precisió i una activitat al rocòdrom promoguda per la secció d’excursionisme, que ha consistit en escalada, ràpel i escales d’espeleologia. Els més menuts han pogut gaudir d’inflables aquàtics i de tallers infantils, i al migdia, la música ha tornat a sonar de la mà de Dani Galiot, que ha interpretat versions d’èxits a l’hora del vermut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa