Espanya derrota Rússia en la Lliga Mundial amb 5 jugadores del CN Terrassa
La waterpolista Paula Leitón
La waterpolista Paula Leitón | CN Terrassa

La selecció espanyola femenina de waterpolo, amb les jugadores del CN Terrassa Paula Leitón, Bea Ortiz, Pili Peña, Paula Camus i Martina Cardona com a protagonistes, va vèncer ahir Rússia (9-17) en el primer partit de la bombolla de la fase europea de la Lliga Mundial que s’està celebrant a Budapest. El combinat estatal, rejovenit amb la presència de set waterpolistes nascudes a partir de l’any 2000, va oferir una lliçó de maduresa i va sentenciar amb un parcial final espectacular d’1 a 6. Rússia va avançar-se amb un 2 a 0, però la resposta de la selecció de Miki Oca va ser immediata. Va encadenar un parcial d’1 a 4, amb dues dianes de Bea Ortiz, una de la debutant Elena Ruiz i una altra de Judith Forca (3-4). En el segon quart, Espanya va mantenir la línia ascendent i va aconseguir eixamplar el marge fins als tres gols al descans (6-9). A la represa, les de Miki Oca van conservar la renda gràcies a una gran defensa, mentre que els darrers vuit minuts van esdevenir un festival ofensiu que es va concretar amb un parcial demolidor d’1 a 6. Les jugadores del CN Terrassa Bea Ortiz i Paula Leitón van contribuir en el triomf amb quatre i dos gols, respectivament.