L’Escola de Ciclisme Vallès, campiona a la Copa de Catalunya Infantil de Ruta

L’Escola de Ciclisme Vallès es proclama campiona per equips a la Copa de Catalunya infantil de Ruta a la cursa de Sant Boi de Llobregat celebrada aquest diumenge, que va marcar el final de la temporada de les curses de la Copa Catalunya Infantil de Ruta amb un total de 12 curses. Un cop acabat el campionat, l’Escola de Ciclisme Vallès es va proclamar campiona per davant d’escoles més grans i més veteranes, com UC Vilanova, CC Sant Boi, AEC Vilaseca, EC Montroig, CC Olot, entre d’altres. Aquesta primera posició és un enorme èxit tant per l’Escola com pels 50 nens i nenes que en formen part, ja que l’entitat només porta 5 anys en actiu.

Dins de la cursa de Sant Boi, l’equip egarenc va ser la segona escola en presentar corredors amb 20 participants. En els resultats, en la categoria prebenjamins 2on va ser l‘Aniol Gil, 5è Jan Raventós i 6è l’Adrià Amargos. A la categoria benjamí femenina, 2a posició per a la Paula Rebollo. En principiants exhibició i victòria d’en Martí Hueso, acompanyat a la 2ona posició d’Hugo Guardia. Denís Camero 9a posició, 12a Max Ballesteros , 13a Isaac Davila i 18a Arnau Rebollo.

En la categoria aleví, l’Escola per fi va poder aconseguir un doble podi, amb la segona posició de l’Albert Fort i la tercera de Mario Aranda. 13è Héctor Gonzalez, 18è Jan Rueda, 19è Guiu Fernández, 23è Biel Martinez i en la categoria femenina 7a Laura del Pino. En la màxima infantil, última cursa amb l’Escola de tres corredors terrassencs, Marcos González 16è, Aitor Rueda la 36è i Jan Martinez 42è.

Aquesta victòria significa que l’entitat egarenca segueix creixent poc a poc i segueix la seva lluita per poder gaudir d’un lloc on practicar el ciclisme amb els infants amb seguretat, sobretot amb la pràctica de la BTT, dins del Vallès Occidental.