MónTerrassa
Emotiu missatge de Xavi al seu “àngel de la guarda”
  • CA

El doctor Ricard Pruna ha deixat el Barça després de 25 anys de serveis al club blaugrana per desacords a l’hora d’entendre la forma de gestionar els serveis mèdics del club. El mític metge de l’entitat culer ha anat veient com ha anat quedant desplaçat durant els últims mesos i ha pres la decisió de marxar després de pactar una sortida amistosa amb el club.

Xavi Hernàndez hauria estat una peça clau en tot aquest procés. Els primers problemes haurien arribat a principis del 2020, quan Éric Abidal i Óscar Grau van contactar amb el tècnic de Terrassa per intentar-lo incorporar en substitució d’Ernesto Valverde. Després que Xavi digués que no, hauria iniciat un conflicte entre Pruna i Abidal, ja que el primer hauria intentat defensar el vallesà per l’amistat que els uneix. A partir d’aquest punt, el doctor Pruna ha anat perdent pes pel que fa a la responsabilitat dels serveis mèdics del club fins a arribar al punt de sentir-se tan incòmode que ha acabat abandonant el Barça.

Xavi i Pruna van arribar al primer equip pràcticament a la vegada. Durant tota l’etapa del terrassenc al club blaugrana, ell en va ser el doctor i la seva relació és molt especial. És per això que l’actual entrenador de l’Al-Sadd ha compartit un missatge molt emotiu a les xarxes socials, on ha agraït al metge el tracte rebut i l’ha arribat a considerar un “àngel de la guarda”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa