El sènior masculí del CV Terrassa arrenca el 2017 amb victòria
El sènior es va imposar a Joventut Les Corts | CV Terrassa

Bona arrencada després de l’aturada nadalenca per al sènior masculí del CV Terrassa. En el primer partit del grup de promoció fase ascens a Primera Catalana, els egarencs es van desplaçar fins a Barcelona per enfrontar-se al CV Joventut les Corts. La victòria es va aconseguir per 1 set a 3, aconseguint situar-se en cinquena posició.

El partit va iniciar-se amb petit retard en horari. Durant el 1r set es va notar la falta de ritme, amb uns egarencs un xic endormiscats, la qual cosa va comportar que l’equip rival prengués avantatge i toqués anar a remolc al marcador (25-20). Potser però gràcies a això es va desencadenar la reacció del Terrassa i el segon set, els egarencs van sortir més coordinats i se’l van endur per 18 a 25. En el 3 set, i ja amb més ritme, es va obtenir un joc on les accions van ser més contundents i no tan previsibles. Cal destacar l’atac per puntes de Sergi, Edgard i Vicente i un gran Jesús Requena, MVP del partit, pel centre, amb els seus atacs i bloquejos. El CV Terrassa va adjudicar-se el set amb 17-25 i es va posar 1-2 en el marcador.

El quart set final, introduint alguns canvis de posició, es va seguir mantenint el ritme de joc gràcies a les bones recepcions del lliure Victor que permetien al col·locador Jaime poder distribuir els atacs posteriors a les puntes i centrals. El resultat va ser de 17-25 i victòria pels de Terrassa. La propera jornada toca desplaçar-se novament fora de casa.