MónTerrassa
El sènior femení B del Voleibol Terrassa deixa palesa la seva millora
  • CA
Les egarenques van perdre davant del Sabadell | CV Terrassa

!--akiadsense-->

El passat dissabte 14 de gener, el sènior femení B del Club Voleibol Terrassa es va enfrontar al CN Sabadell ‘B’, en el millor partit de la temporada per a les egarenques, i és que malgrat la derrota, van mostrar la seva millor cara en un gran derbi. El matx va iniciar amb molta intensitat. Tot i així, el CVT no va poder endur-se el primer set, deixant al marcador un 18-25.

Sense abaixar els braços, es van dirigir cap al segon set. En aquest set, ambdós equips van demostrar molta força i confiança. Tot i així, el CN Sabadell es va posicionar en primer lloc amb un 20-25 després d’uns resultats molt ajustats. Seguidament, al llarg del tercer set es va poder observar un CVT amb un joc molt superior. Gràcies a això van aconseguir guanyar-lo amb un 25-20. Finalment, el Sabadell es va emportar el quart i definitiu set la per 22-25.

Va ser una jornada molt intensa en la qual el Club Voleibol Terrassa va poder demostrar el seu progrés realitzat al llarg de la temporada. Diumenge dia 22 de gener, té una nova cita davant del Cardedeu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa