El CP San Cristóbal es deixa dos punts davant la Grama

El CP San Cristóbal s’ha desplaçat aquest diumenge al matí al camp de la Grama en una nova jornada de la segona fase de la Lliga. El resultat aconseguit no ha estat massa favorable per als egarencs que només han pogut arrencar un empat a 1, malgrat haver fet un bon partit i haver pogut endur-se els tres punts vitals per mantenir-se vius en la segona plaça.

El primer avís del partit ha estat per al Sancris. Un xut de Mario Cantí, al minut 3, que el porter Guiseris ha engospat sense problemes. Després ha estat el torn dels locals, de les botes d’Omar i Ranera, però l’esfèrica ha sortit per sobre el travesser. La primera part ha estat marcada per un joc directe dels egarencs, apostant la millor arma al contraatac, mentre que la Grama intentava tenir més la pilota, sense massa sort. Després d’uns minuts de molt domini de pilota però amb poques ocasions, s’ha obert la llauna.

Al minut 33, el San Cristóbal ha clavat un cop a la taula. L’estratègia ha estat bona, ja que Domingo ha enviat en llarg cap a Tom. El davanter egarenc ha pogut salvar in extremis la pilota abans que sortís per la línia de fons i ha etzibat un gran centre cap a Mario Cantí, que amb destresa ha desviat la pilota amb el cap i l’ha enviat al fons de la xarxa.

Ha intentat reaccionar la Grama mitjançant Iu. El seu xut ha estat bloquejat per Zapico. En els darrers minuts, sembla que s’han intercanviat els papers, ja que eren els locals els que apostaven per deixar-se de tocs i pilotes llargues, mentre que els d’Oliver Ballabriga han intentat contemporitzar i alentir el ritme. Sense res més destacable s’ha arribat a la mitja part.

Gerro d’aigua freda

A la represa, l’inici ha estat elèctric amb dues claríssimes oportunitats pels visitants per ampliar el marcador, sobretot una de Tom en un mà a mà contra el porter Guiseris. Després d’aquests primers minuts intensos dels de Ballabriga, la Grama ha recuperat el domini i ritme del partit. I això ha acabat passant factura.

Al 70, una centrada per banda esquerra cap a un núvol de jugadors dins de l’àrea ha acabat amb una mà involuntària d’un jugador parroquial. L’àrbitre ha assenyalat penal. Òscar Muñoz -que feia uns minuts que havia saltat al terreny de joc- ha enganyat Zapico i ha establert l’1 a 1. Ha estat un cop dur per al Sancris però ha sabut aguantar sense concedir més oportunitats. Fins i tot en els instants finals, Obispo hauria pogut donar els tres punts als terrassencs, però la seva rematada ha estat salvada per Guiseris.

FE GRAMA: Guiseris, Linares (Peque 45’), Juan Carlos, Victor Díaz, Yeray (Machuca 60’), Adil (Nemil 87’), Montalban, IU Ranera, Escarramil, Peris (Oscar Muñoz 60’), Omar

CP SAN CRISTÓBAL: Zapico, Sierra, Ricki, Sergi, Mario Cantí (Obispo 83’), Mendoza, Juanpi (Roger Escamilla 78’), Mario Domingo, Tom, Adrien, Abde

Targetes: Peris (58’), Yeray (60’). Machuca (77′)