MónTerrassa
El CN Terrassa organitza una festa del bàsquet de base
  • CA
A l’esquerra, apareix Vicente Gómez, coordinador de la secció, i a la dreta, Joan Cabrera, vocal | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El Club Natació Terrassa organitzarà, els dies 7 i 8 de gener, el XVII Torneig de Reis de Bàsquet de Base. La competició aplegarà uns 540 jugadors d’entre 6 i 13 anys, pertanyents a 48 equips de 20 clubs diferents. Al marge del CN Terrassa, prendran part en la competició el Joventut de Badalona, el CB Granollers, el CB Sant Pere, el Bàsquet Berga, el Bàsquet Molins, el CEJ L’Hospitalet, el CE Escola del Carme, el CB Prat, el CN Sabadell, el Bàsquetpia Sabadell, el CB Cerdanyola al Dia, l’EB Rosella, el CB Matadepera, l’Sferic, el CEB Sant Jordi Rubí, la Sagrada Família Claror, el Catalana Occident Manresa, la UE Mataró B i el CE Sant Nicolau.

Tots els partits, un total de 45, se celebraran al Pavelló del Pla del Bon Aire. L’esdeveniment ha estat presentat en roda de premsa aquesta tarda, en un acte que ha comptat amb la presència del vocal de la Junta Directiva del club, Joan Cabrera, i del coordinador de la secció de bàsquet, Vicente Gómez. Cita atractiva i consolidada en el calendari esportiu de la ciutat En la intervenció inicial, Cabrera ha destacat que el cartell de participants “demostra la voluntat del club per oferir una competició atractiva”, que, després de setze edicions, “està plenament consolidada en el calendari esportiu nadalenc de la ciutat”.

El vocal de la Junta Directiva ha assegurat que el torneig compta “amb els ingredients necessaris” perquè el cap de setmana es visqui “una festa del bàsquet de base en el Pavelló del Pla del Bon Aire”. Al seu torn, Gómez ha remarcat la dificultat “de tibar de famílies i equips en aquestes dates per muntar el torneig”, motiu pel qual “ens satisfà molt organitzar-lo any rere any”. El coordinador de la secció ha esmentat que, com a novetat, s’ha concentrat la categoria masculina el dissabte 7 i la femenina, el diumenge 8. “Pensem que així guanyarem en caliu. Amb aquest calendari, creiem que la gent, les famílies, es quedaran més estona al pavelló”. Gómez ha subratllat també la importància de comptar amb equips com el Joventut o el Manresa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa