El CN Terrassa no pot fer front a un Sabadell inabastable

El CN Terrassa va caure contra el CN Sabadell Astralpool (2-24) en partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina de waterpolo.

El derbi vallesà va respondre totalment a les previsions i el vigent campió de l’Eurolliga i de la Supercopa d’Europa va imposar la seva llei i va adjudicar-se la victòria amb contundència. Amb aquest resultat, el conjunt de Xavi Pérez se situa sisè amb 10 punts.

Les de Nani Guiu van arrencar decidides a resoldre el matx per la via ràpida. El primer quart va finalitzar amb un clar 0 a 4. Paula Leitón, en superioritat numèrica, va anotar el primer i Cordobés, per partida doble, i Maica Garcia van ampliar la diferència. En el segon quart, la voracitat ofensiva visitant es va incrementar. El Sabadell, encara més poderós que en campanyes anteriors, va enfilar l’electrònic fins al 0 a 12 al descans.