MónTerrassa
El CN Terrassa ja coneix el rival de la Copa Catalunya: el Mediterrani
  • CA

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa disputarà el primer partit oficial de la temporada 2021-2022 el dissabte 11 de setembre a la piscina Josep Vallès contra el CE Mediterrani. Serà el xoc d’anada de quarts de final de la Copa Catalunya Masculina, la competició que, tradicionalment, enceta la campanya. El matx de tornada se celebrarà dimarts 14 de setembre (20.45h) a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica.

La Copa Catalunya Masculina de Divisió d’Honor aplega els nou equips catalans que militen en la màxima categoria estatal la temporada 2021-2022. El CN Catalunya, vuitè classificat a la Copa Catalunya 2020-2021, i el CN Rubí, nou equip de Divisió d’Honor, disputaran una eliminatòria prèvia el 7 i el 9 de setembre.

Els quarts de final es desenvoluparan en format d’eliminatòria a doble partit. El xoc de tornada tindrà lloc a la piscina de l’equip millor classificat la temporada anterior. Els altres tres aparellaments de quarts són CN Atlètic-Barceloneta-CN Mataró, CN Sabadell-guanyador de l’eliminatòria prèvia i CN Barcelona-CN Sant Andreu.

Fase final a Terrassa

El club acollirà la fase final de la competició el cap de setmana del 18 i 19 de setembre. Dissabte 18, a la tarda, es disputaran les dues semifinals, mentre que diumenge 19, al matí, se celebrarà el partit pel tercer i quart lloc i la gran final. En cas d’eliminar el Mediterrani en quarts de final, el conjunt de Dídac Cobacho s’enfrontaria en semis amb el vencedor de l’aparellament CN Atlètic-Barceloneta-CN Mataró.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa