El Cadet A del CV Terrassa perd 1-3 a La Maurina

El passat diumenge les cadets del CV Terrassa s’enfrontaven al pavelló municipal de La Maurina al CV Sant Adrià A. En el primer set, les joves terrassenques van demostrar la serietat i l’ordre exigit i necessari per aconseguir la victòria. Les joves van fer gaudir al públic crean jugades efectives en atac i van aconseguir posar el 1-0 al marcador. En el segon set, van aparèixer dubtes i impressions que van arrossegar fins el tercer set, situació que van aprofitar les visitants. En el quart set, amb la intenció de reconduïr la situació, va a tornar a sortir l’equip titular. El conjunt d’error no forçat sumat d’impressions en la creació de jugades provocat per la manca d’higiene mental, no va permetre a l’equip local forçat el tie-break. Els parcials van ser de 25-21/20-25/20-25/9-25. El proper cap de setmana, les joves del CV Terrassa es desplaçaran a igualada per disputar l’última partit de la temporada.