Un egarenc classifica Espanya per als Jocs Olímpics de Tòquio
La selecció espanyola celebrant un dels gols aconseguits
La selecció espanyola celebrant un dels gols aconseguits | RFEH

La selecció espanyola absoluta masculina d’hoquei herba, plena d’egarencs, s’ha classificat per als pròxims Jocs Olímpics de Tòquio en 2020. Ho ha fet en derrotar a França (3-2), en la segona trobada corresponent a l’eliminatòria preolímpica que se celebra a València.

Gaspard Baumgarten Inaugurava el marcador pels francesos (0-1, Minut 3), en un primer quart que va ser de domini total dels visitants. Una parell de penals córner, trets amb brillantor per Quico Cortés, evitaven el segon en contra. Una dinàmica que es va repetir en el següent quart, on una contra va poder significar el segon gol francès. No obstantva ser Miki Delàs qui va retornar l’empat al marcador (1-1, Minut 21). Poc després, una internada de Pau Quemada finalitzava en la passada enrere que no desaprofitava Álvaro Iglesias per a capgirar el marcador (2-1, Minut 28).

Amb aquesta mínima diferència se superava l’equador, temps en el qual van arribar els millors minuts dels de Fred Soyez. Però François Goyet tornava a deixar les taules en l’electrònic (2-2, Minut 39). Un cop dur que va tenir rèplica en la següent acció. Un llançament rebutjat amb prou feines per la defensa, va acabar amb una infracció sancionada amb stroke. Una ocasió que no desaprofitava Xavi Lleonart, per a retornar l’avantatge en el marcador als #RedSticks (3-2, Minut 40). I amb aquest resultat es va arribar al final del partit donant la victòria i classificació al conjunt espanyol.