MónTerrassa
Dues medalles d’or pel patinador de Terrassa Ot Dalmau
  • CA
Ot Dalmau i Oscar Molins
Ot Dalmau i Oscar Molins | cedida

!--akiadsense-->

Ot Dalmau, patinador Júnior del club ArtisticSkating MR s’ha proclamat campió dels dos Trofeus Nacionals de Patinatge Artístic en les modalitats de Lliure i Solo Dance celebrats el passat cap de setmana. Entre els dies 4 i 6 de Desembre, es va celebrar el I Trofeu Nacional Cunit en la modalitat de Lliure. El patinador Ot Dalmau, que hi assistia convidat per la Real Federación Española de Patinaje va executar el seu disc amb molta seguretat i demostrant el seu gran nivell tècnic.

Sota la música de la pel·lícula Matrix, Ot va col·locar-se en una primera posició que va mantenir fins al final. En la modalitat de Solo Dance, i també convidat per la Real Federación Española de Patinaje, el patinador terrassenc va participar en el I Trofeu Nacional Torredembarra celebrat en les mateixes dates.

En aquesta modalitat i amb una gran interpretació del personatge del Joker, Ot també va aconseguir la primera posició amb la seva actuació. Al mes de març d’aquest any i just abans del confinament degut a la Covid19, Ot ja s’havia proclamat Campio de Barcelona de Solo Dance Amb aquest doblet d’or Ot Dalmau posa fi a la categoria Junior i en una temporada especialment dura per les aturades i confinaments sanitaris, però en la que com molts altres esportistes, ha continuat entrenant on i com ha pogut. Ot i el seu entrenador Oscar Molins ja estan treballant per la temporada 2021

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa