MónTerrassa
Disset podis pel CNT en el XX Torneig Social de Karate Trofeu Hirota

El Club Natació Terrassa va acollir en les seves instal·lacions el XX Torneig Social de Karate Trofeu Hirota aquest passat diumenge dia 26 de febrer. En total, el Club Natació Terrassa va aconseguir disset podis repartits entre 6 de les 9 categories.

En categoria Kata mixte -9 anys, es destaca l’actuació de la jove karateca Ona Otín, que va aconseguir la primera posició del pòdium, el tercer consecutiu aquesta temporada. Oriol Pozo i Arnau Espín van obtenir plata i bronze respectivament.

Per la seva part Montse Ruiz va assolir l’or en Kata mixte 9/10/11 anys. El CN Terrassa també va aconseguir els bronzes de la categoria de la mà de Daphne Naharro i Andre Otiura.

Més medalles d’or i bronze pel CNT

Igual que en la categoria anterior, els egarencs van emportar-se l’or i els bronzes en dues categories més, en Kumite mixte 12/13 anys i Kumite masculí 14/15: En Kumite mixte 12/13 anys, Ivan Montes va emportar-se l’or, mentre que Emma Azor i Pau Ruiz van quedar-se amb els bronzes.

En Kumite masculí 14/15 anys Rayan Boughaba va pujar a l’esglaó més alt del pòdium mentre que Ismael Ahmida i Albert Marco van conformar-se amb les terceres posicions de la categoria.

Pòdium terrassenc a les categories d’Open Kumite

Per altra banda, en les dues categories d’Open Kumite, també hi va haver pòdium terrassenc. En la categoria femenina Noor El Moulat va adjudicar-se la victòria en l’últim segon de combat, imposant-se a la seva companya d’equip Miriam Perea per 3-2, que va aconseguir la plata de la categoria. Paula Bailón va tancar el pòdium amb un dels bronzes.

En l’última categoria, Open de Kumite sènior, la victòria la va aconseguir la karateca del Terrassa Andrea Blanco, l’única noia en la categoria. Jordi Estany va obtenir també el bronze per completar els 17 pòdiums de l’equip de CN Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa