Deu podis per al BMX Terrassa a la primera cursa de la temporada
Corredors del BMX Terrassa a la primera cursa de la Lliga Catalana
Corredors del BMX Terrassa a la primera cursa de la Lliga Catalana | BMX Terrassa

Diumenge passat, el BMX Terrassa posava rumb a Sant Andreu de la Barca amb motiu de la primera cursa de Lliga Catalana de 2020. Per a aquesta cita, els egarencs portaven 30 corredors del Racing Team, tots ells amb opcions a podi en totes les categories. El circuit de Sant Andreu, amb el traçat perfecte i en unes condicions òptimes per al desenvolupament de la carrera, va comptar amb un total de 84 inscrits.

Després dels entrenaments matinals i l’escalfament, començaven les carreres. El BMX Terrassa aconseguia classificar a tots els corredors en el top 5. Tots ells van fer unes mànigues tècnicament impecables i sense fallades. Després del descans de les classificatòries arribaria el plat fort, les finals. En pre-graella tots ells es van sentir confiats i tranquils, sabien què havien de fer per poder optar al podi. Al final, els egarencs van aconseguir 10 podis i 3 victòries en la primera cursa de la temporada.