MónTerrassa
Derrotes de l’Atlètic Terrassa i l’Egara de DHF i victòria del CD Terrassa
  • CA

Aquesta jornada el Junior FC ha tornat a endur-se els tres punts al vèncer a domicili a la Real Sociedad SS (1-4). Les jugadores de Joan Vidal segueixen sense deixar passar cap oportunitat i són segones a un punt del Club de Campo, que és líder amb 28 punts però amb un partit menys.

L’Atlètic Terrassa no va poder amb el líder, Club de Campo, i va perdre a domicili per 7-0 i amb aquest resultat ha baixat un lloc a la classificació i s’ha situat al desè lloc amb 4 punts, els mateixos que el CH Pozuelo que hores d’ara és novè al sumar els punts al vèncer al Club Egara. El CH Pozuelo va guanyar el seu primer partit de la temporada i ho va fer per 3-1 al Club Egara. El gol de les ratllades el va fer Georgina Prat. El RC de Polo va sumar un punt a l’empatar a 0 amb el SPV Complutense. El conjunt barceloní és vuitè.

El CD Terrassa va vèncer per 3-2 al RC Jolaseta. El partit que fins el descans es va mantenir molt igualat i amb sequera de gols va variar al reprendre’s i les locals van aconseguir guanyar i sumar els 3 punts. En aquests moments ocupen el sisè lloc, a un punt de les cinquenes, la Real Sociedad SS.

Dimecres, 1 de març

Club de Campo – CH Pozuelo (20.15h)

Diumenge, 5 de març

SPV Complutense – CH Pozuelo (11.00h)

JUNIOR FC – RC Jolaseta (12.00h)

CLUB EGARA – ATLÈTIC TERRASSA (12.45h)

RC POLO – CD TERRASSA (13.00h)

Club de Campo – Real Sociedad SS (13.00h)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa