Derrotes però amb bones sensacions per als dos cadets del CV Terrassa
El cadet masculí va mostrar una molt bona cara davant l'Olot
El cadet masculí va mostrar una molt bona cara davant l’Olot | CV Terrassa

Gran partit del cadet masculí del CV Terrassa contra un rival que domina la part alta de la classificació, el Club Volei Olot Espuña (21-25/19-25/15-25). Els de Cenalmor i Dobón rebien el 2n classificat de la competició amb moltes ganes d’oferir un bon joc i així va ser.

Tot i un inici atropellat pels locals, que no sabien trobar-se a la pista, la reacció no es va fer esperar. Ja en el primer set els egarencs van deixar clar que lluitarien fins al final per un partit difícil. Un molt bon treball defensiu dificultava el joc explosiu dels visitants que es veien sorpresos per un molt bon joc del nois de Terrassa.

Els pocs errors propis permetien els vermells poder desenvolupar el seu joc i posar en compromís als visitants que tot i veure’s superats en certes fases del joc anaven tancant els sets. La major experiència en joc de l’Olot es va fer palès en els tancaments de set on els nervis i les errades locals passaven factura. Tot i així molt bon partit per als nois del Terrassa que en el seu primer any de competició planten cara als rivals més forts amb un joc que jornada rere jornada millora en qualitat i vistositat.

El cadet femení frega la victòria

A punt d’arribar la primera victòria del cadet femení del CV Terrassa en el seu partit a Rubí davant el Volei Rubí. El marcador 3 a 2 (22-25, 25-17, 14-25, 25-19, 20-18) mostra la igualtat del partit. Les de Terrassa van iniciar el primer set amb un joc fluid que va fer que caigués del seu costat.

En el segon, les de Rubí van cometre menys errors i van aconseguir la igualada. El tercer, dominat per complet per les cadets del CV Terrassa, va ser un dels millors de la temporada. La baixada del rendiment en el quart va fer que les locals portessin el partit al tiebreak.

El cinquè i definitiu set va ser d’infart. Les jugadores de Guil i Villón van ser a un punt de guanyar el seu primer partit, però en la igualtat es va imposar finalment el Volei Rubí. Aquest cap de setmana no hi ha jornada. El pròxim partit serà el dissabte 14 de desembre a casa davant el CN Sabadell.