Derrotes per als dos cadets del CV Terrassa
Foto de l'inici del partit de les cadets del CV Terrassa
Foto de l’inici del partit de les cadets del CV Terrassa | CV Terrassa

Emocionant i disputat partit aquest dissabte en el pavelló del Bon Aire entre les cadets del CV Terrassa i el CV Barberà. El partit va acabar resolent-se al tiebreak a favor de les visitants. Les egarenques van sortir a la pista demostrant que cada setmana millora el seu joc i van guanyar el primer set per 25 a 22. En el segon, les visitants van errar menys, i se’l van emportar per 18 a 25. En el tercer set, les jugadores de Villón i Guil van realitzar segurament el millor joc de la temporada i així van sumar el 2 a 1 en el partit amb un 25 a 14. El quart set va ser per al CV Barberà per 19 a 25, duent l’enfrontament al tie break. En aquest set decisiu les locals, noves en competició aquesta temporada, no van poder rematar el match amb la victòria, 8 a 15. Gran partit del cadet femení, i sobretot molt bona evolució en el seu joc. El pròxim dissabte, de nou a casa, jugaran contra CV Sant Cugat.

Imatge del partit dels cadets del CV Terrassa
Imatge del partit dels cadets del CV Terrassa | CV Terrassa

Dissabte passat el cadet masculí es va presentar davant un rival, el CV Mataró, al qual va poder però no va saber plantar cara (25-21/25-17/25-19). Els nervis es van apoderar dels egarencs que van cometre un gran nombre de fallades de falta de rotació i servei que denotaven una clara falta de concentració. D’altra banda, cal destacar la bona feina de recepció realitzada per l’equip malgrat que no va ser suficient per a intentar forçar un quart set. La setmana vinent el cadet masculí jugarà contra Arenys.