Una derrota del Terrassa FC abans d’encarar el play-off

El Manresa s’ha convertit en la bèstia negra del Terrassa FC aquesta temporada. Els de la capital del Bages van guanyar a l’Olímpic a la primera volta i avui han repetit triomf al Nou Congost (2-1). Els egarencs han perdut per dos a un en un mal partit. Si la primera part ha estat salvable en especial els primers quinze minuts, la segona ha estat per oblidar. Semblava més a prop el 3 a 1 que l’empat. I és que el Terrassa no ha tirat ni sola vegada a porta després del descans, malgrat que ha tingut el 2 a 2 a tocar a les acaballes, quan un rebuig d’Amantini gairebé entra a la porteria defensada per Pulido. I això que les coses començaven millor que bé quan els egarencs s’avançaven al marcador. I només havien passat deu minuts de joc.

El golejador, Jaume. Però ja diuen que la felicitat dura poc a casa del pobre. Els vermells -avui amb samarreta blanca- no han sabut mantenir la renda massa temps. El Manresa ha trigat tres minuts justos a fer l’empat. Tot tornava a començar. El joc s’ha endurit i ha començat un festival de targetes.

Juanjo García ha mogut fitxa i ha entrat Albert López per Manu. Les coses no han millorat i al 63 el Manresa feia un 2 a 1 que ja seria definitiu. Al 67, l’entrenador terrassista ha buscat revolucionar el partit i ha posat al Camp Galeano i Agudo, mentre Adri Lledó i Castillo emprenien el camí dels vestidors. I al 78, ha intentat la darrera sacsejada, amb Arranz i Luna per Josu i Mico. El Terrassa només ha sumat cinc punts dels darrers 15, i acaba aquesta primera fase tercer del grup A.