MónTerrassa
Derrota del CP San Cristóbal a casa, un preu massa alt
  • CA

Dura derrota dels d’Oliver Ballabriga a casa després de caure per un gol a zero contra el Vilassar de Mar. El CP San Cristóbal i l’UE Vilassar de Mar s’han enfrontat al Camp Municipal de Ca n’Anglada en la sisena jornada de la nova Tercera RFEF. Abans de l’encontre, els d’Oliver Ballabriga venien d’obtenir dues victòries seguides, l’última al camp del Sants. Per la seva part, el Vilassar de Mar estava situat a mitja taula amb un triomf a l’última jornada.

La primera ocasió clara del partit ha arribat per part del San Cristóbal als cinc minuts de partit. Després d’un embolic dins l’àrea petita dels visitants, un defensa del Vilassar ha estat a punt de fer-se un autogol, però l’ha enviat fora i la jugada ha acabat en córner. A l’inici del matx, els de casa estaven atacant permanentment i no ha tardat molt a arribar la segona oportunitat. Mario Cantí ha rematat de cap a la sortida d’un córner, però el porter rival ha estat molt atent per desviar la rematada. Poc després, Ousman ho ha provat amb un tir llunyà que ha fregat el pal. La primera del Vilassar de Mar no ha arribat fins al minut 22 amb una passada en profunditat a l’interior de l’àrea que ha permès a Granero quedar-se pràcticament sol i fer un xut que ha anat fora per poc.

CP San Cristóbal/Alejandro García
CP San Cristóbal/Alejandro García

Tot i que els visitants no estaven creant gaires ocasions de gol per no ser precisos en l’últim toc o passada, al segon equador de la primera meitat s’estaven mostrant lleugerament superiors al San Cristóbal. Després d’uns quants minuts dels d’Oliver Ballabriga sense xutar a porta, Mario Domingo ho ha intentat des de molt lluny amb un xut perillós, al que el porter Andrés ha hagut d’intervenir. Al minut 38 ha arribat, sens dubte, la millor ocasió del partit. Un bon contraatac ràpid i amb diverses passades en profunditat ha permès a Gompi rematar amb el porter local pràcticament batut, però inexplicablement ha enviat la pilota fora de la porteria. Poc després, el davanter Sofian ha rematat fora una bona centrada de Gompi des del costat esquerre de l’atac. No s’ha obert el marcador en la primera part, però hem pogut gaudir d’un bon futbol amb moltes ocasions. Ambdós conjunts han tingut moments bons en què han creat perill a la porteria contrària. De moment, tot obert per la segona meitat.

Al cap de tres minuts de la represa Mario Domingo ha provat un xut llunyà amb la cama esquerra que s’ha anat fora, prop de l’escaire dreta. La següent ocasió dels locals no ha arribat fins al minut 60, amb un tir de Poves des de la frontal que s’ha anat desviat després de tocar en un defensa. Tot i que els primers minuts de la segona part han estat pràcticament exempts d’ocasions de gol, s’ha vist una gran intensitat per part dels dos equips. No hem vist oportunitats fins al minut 77; el Vilassar de Mar ha pogut marcar amb un xut de Marc Rio a l’interior de l’àrea, però un defensa del San Cristóbal ha estat atent i ha refusat l’esfèrica. Tan sols un minut després, els visitants han obert el marcador. Una centrada des de banda esquerra que ha quedat morta a l’àrea ha permès a Ángel de la Torre xutar amb comoditat i fer del tir un impossible pel porter Arnau. El San Cristóbal ha tingut una ocasió als últims minuts amb un cop de cap del porter Arnau, que ha pujat a rematar, però el porter ha estat atent. Els visitants han estat a punt de marcar el segon en un contraatac molt clar finalitzat per Marc Rio, que pràcticament sense oposició ha xutat fora.

Finalment, derrota del San Cristóbal per la mínima en un partit en què, sobretot a la primera part, ha tingut oportunitats per fer almenys un gol. El gol d’Ángel de la Torre al minut 77 ha estat l’únic del partit. Tot i la derrota, els d’Oliver Ballabriga segueixen a la part alta de la classificació amb grans aspiracions.

CP SAN CRISTÓBAL: Arnau, Sierra, David López, Ricki, Sergi Martínez (Aarón, 85’),
Poves (David Toro, 74’), Tino Mendoza (Ion Vázquez, 74’), Mario Cantí, Mario Domingo,
Ousman (Tom Diawara, 56’), Ashot (Abde, 56’).

UE VILASSAR DE MAR: Andres, Nito, Álex Alba, Ángel de la Torre (Sergi Alvárez, 87’),
Granero (Galeano, 74’), Pime (Ichan, 87’), Sofian (Marc Rio, 67’) Eric Ruiz, Alberto
García, Aleix, Gompi (Alex Pandiani, 74’).

Àrbitre del partit: Óscar Caballo Vázquez (Comitè de Barcelona). Ha mostrat targeta
groga als locals Sierra, Sergi Martínez i als visitants

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa